ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το νέο Volvo S90 αποκαλύπτεται στην Ελλάδα

Αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο Volvo S90, σε ειδική εκδήλωση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Το κορυφαίο S90 αποτελεί ένα μοντέλο-επιτομή στην πολυτέλεια, με εντυπωσιακό σουηδικό design, καινοτόμες τεχνολογίες και κορυφαίες επιδόσεις.

Από αριστερά, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Car Hellas κ. Γ. Πετούλης, ο Πρόεδρος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη κ. Ι. Σαρακάκης και η Α.Ε. Πρέσβης της Σουηδίας κα C. Wrangberg

Το Volvo S90 είναι ένα μοντέλο που επαναπροσδιορίζει τον όρο "πολυτέλεια" και έρχεται με κορυφαία συστήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος ημι-αυτόνομης οδήγησης! Πρακτικά το σουηδικό μοντέλο τοποθετείται απέναντι σε μοντέλα όπως η καινούρια Mercedes-Benz E-Class, συνεχίζοντας την φιλοσοφία που επέλεξε η Volvo Cars κατά τη δημιουργία του XC90.

Αυτό που κάνει το νέο S90 να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν σήμερα είναι το λεγόμενο Pilot Assist, ένα προηγμένο σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης που μπορεί με απαλές κινήσεις στο τιμόνι να διατηρήσει το όχημα εντός της λωρίδας κυκλοφορίας έως τα 130 km/h. Χωρίς καμία επέμβαση από τον οδηγό και χωρίς να χρειάζεται να ακολουθεί κάποιο άλλο όχημα, όπως ήδη συμβαίνει σε άλλα μοντέλα Volvo. Με απλά λόγια, το Pilot Assist είναι ο πρόλογος, θα λέγαμε, της πλήρως αυτόνομης οδήγησης, τεχνολογία που ήδη έχει επιλέξει να αναπτύξει και δοκιμάζει η Volvo.

Από πλευράς εκδόσεων, το Volvo S90 θα διατίθεται με μια μεγάλη γκάμα κινητήρων σε βενζίνη και diesel, συμπεριλαμβανομένου και μιας plug-in υβριδικής έκδοσης T8 Twin Engine με 407hp και 640Nm! Ξεκινώντας από χαμηλά θα υπάρχουν οι εκδόσεις D4 και D5 με 2-λιτρο αλουμινένιο κινητήρα πετρελαίου, ισχύος 190 και 235 ίππων και ροπής 400 και 480Nm αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα για το Volvo S90 εδώ.

Στην Ελληνική αγορά το Volvo S90 θα είναι διαθέσιμο από τη Volvo-Αδελφοί Σαρακάκη τον Ιούλιο 2016.

Το Volvo S90 αποκαλύφθηκε στο ελληνικό κοινό.

O  κ. Ιωάννης Σαρακάκης αποκαλύπτει το S90 μαζί με την Πρέσβη Σουηδίας στην Ελλάδα, κα Charlotte Wrangberg.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video