ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αυτές είναι οι ζάντες από carbon-fiber στο Ford GT

Διαθέσιμο και με full-carbon ζάντες θα είναι το κορυφαίο Ford GT, οι οποίες ενσωματώνουν τεχνολογία αιχμής και προσδίδουν εκτός το σημαντικά χαμηλότερο βάρος και μια πιο εντυπωσιακή όψη στο ήδη αποσβολωτικό supercar.

Φουλ του carbon για τις ζάντες του νέου Ford GT...


Οι προαιρετικές ζάντες από carbon στο νέο Ford GT κατασκευάζονται από την Carbon Revolution, μια Αυστραλιανή εταιρία που επίσης κατασκευάζει τις στάνταρ carbon ζάντες στη Shelby Mustang GT350R (δείτε την εδώ). Ωστόσο, οι ζάντες του Ford GT υιοθετούν μια πιο προηγμένη τεχνολογία κατασκευής, που τις επιτρέπει να είναι πιο ελαφριές κατά 1 kg περίπου αλλά και πιο όμορφες σχεδιαστικά, έχοντας έτσι 10 λεπτές ακτίνες σε σύγκριση με τις πιο χοντρές 7-μπρατσες στην κορυφαία Mustang. Όπως και οι στάνταρ ζάντες στο GT, οι carbon ζάντες θα είναι 20 ιντσών με φάρδος 8,5'' εμπρός και 11,5'' πίσω.

Βεβαίως τα πλεονεκτήματα στις full-carbon ζάντες είναι πολλά περισσότερα από την απλά μείωση του αναρτώμενου βάρους. Όπως όλα τα προϊόντα από ανθρακονήματα, έτσι και οι ζάντες μπορούν να απορροφούν καλύτερα τις δονήσεις και λειτουργούν πάνω-κάτω σαν ένα δεύτερο αμορτισέρ. Ως συνέπεια μειώνονται οι κραδασμοί και βελτιστοποιείται ο έλεγχος του αυτοκινήτου, ενώ σε συνδυασμό με το σημαντικά χαμηλότερο βάρος καταπονούνται λιγότερο οι αναρτήσεις και βελτιώνονται η επιτάχυνση και επιβράδυνση του οχήματος.

Μοναδικό ίσως μειονέκτημα είναι το κόστος, όπως άλλωστε και με οποιαδήποτε άλλα εξαρτήματα από carbon-fiber. Η Ford στην επίσημη ανακοίνωση της δε γνωστοποίησε τις τιμές των ανθρακονημάτινων ζαντών, με τη μοναδική πληροφορία να μιλά για γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα. Οι ζάντες του GT350R είναι βαμμένες μαύρες, κρύβοντας έτσι την τελειότητα του ανθρακονήματος, ωστόσο με αυτό τον τρόπο μειώνεται ελαφρώς και το κόστος τους, καθώς κρύβονται ατέλειες στην πλέξη των ινών. Στο Ford GT το γυμνό ανθρακόνημα σίγουρα ανεβάζει το κόστος παραγωγής, καθώς οι ζάντες θα είναι αψεγάδιαστες και θα λαμπυρίζουν στα μάτια των petrolheads όπως τα παγωτά στα μάτια των παιδιών! Όποιο να είναι το κόστος τους όμως, σίγουρα θα περάσει στα ψιλά γράμματα για αυτούς που έχουν να διαθέσουν τα τουλάχιστον 400.000 ευρώ για το νέο supercar της Ford.

Το Ford GT θα μπορεί να εξοπλιστεί με ζάντες από ανθρακονήματα, σε γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα.

Χάρμα οφθαλμών οι ζάντες από carbon-fiber.

Το γυμνό ανθρακόνημα απαιτεί ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια.

Carbon-fiber μέσα και έξω...

Οι ζάντες από carbon ενισχύουν τα οδηγικά χαρακτηριστικά στο Ford GT.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video