ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με νίκη Καμπύλη έπεσε η αυλαία του κυπέλλου ασφάλτου

Η αυλαία του πανελλήνιου κυπέλλου ασφάλτου έπεσε υπό καταρρακτώδη βροχή στο Λαμία, έναν αγώνα στον οποίο επικράτησαν οι Παναγιώτης Καμπύλης - Μάριος Τσαούσογλου.

Οι νικητές του Ράλλυ Λαμίας, Καμπύλης-Τσαουσόγλου.

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) διοργάνωσε το Ράλλυ Λαμίας, έναν αγώνα με 5 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 63,35 χιλιομέτρων που παρά το γεγονός ότι ολοκληρώθηκε σε άστατες καιρικές συνθήκες συγκέντρωσε αρκετούς θεατές που φόρεσαν τα αδιάβροχά τους και ανέβηκαν στο βουνό. Σε αγωνιστικό επίπεδο η σωστή επιλογή ελαστικών έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων, καθώς οι καιρικές συνθήκες άλλαζαν πολύ γρήγορα.

Οι Παναγιώτης Καμπύλης - Μάριος Τσαούσογλου με το Skoda Fabia S2000 είχαν δημιουργήσει μια σημαντική διαφορά από το πρώτο κιόλας σκέλος και κατάφεραν να τη διατηρήσουν έως το τέλος, φτάνοντας νικητές (κερδίζοντας 3 στις 5 ε.δ.) στον τερματισμό, σε πολύ κεντρικό σημείο της Λαμίας. Η βροχή της Κυριακής δυσκόλεψε αρκετά την προσπάθειά τους, καθώς δεν είχαν τα ενδεδειγμένα ελαστικά για τις απαιτητικές διαδρομές Καλοσκοπή και Παύλιανη, όμως κατάφεραν να διατηρήσουν τη διαφορά που είχαν δημιουργήσει το Σάββατο και να κερδίσουν τον αγώνα. Με αυτό το αποτέλεσμα, ο συνοδηγός Μάριος Τσαούσογλου κατέκτησε τον τίτλο του Κυπελλούχου Συνοδηγού Ασφάλτου για το 2016.

Ιπτάμενος ο Nikon κέρδισε τη 2η θέση στη Λαμία μαζί με την πρώτη θέση του Πανελληνίου Κυπέλλου Ασφάλτου.

Στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης τερμάτισαν οι "Nikon" - Γρηγόρης Ανδριανόπουλος με Mitsubishi Lancer EVO IX, οι οποίοι μετά από μια τέλεια επιλογή ελαστικών σημείωσαν 2 ταχύτερους χρόνους, επανακάμπτοντας στην κατάταξη μετά τη λάθος επιλογή στο πρώτο σκέλος. Στη Λαμία ο "Nikon" -κατά κόσμον Μάκης Θεργιάκης- κατέκτησε και το Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου, κερδίζοντας ταυτόχρονα και τη νίκη στην κατηγορία C2. Στην 3η θέση του Ράλλυ Λαμίας βρέθηκαν οι Γιάννης Πλάγος - Άλκης Ρέντης με το Honda Civic Type-R, κερδίζοντας στην κατηγορία F2 και παίρνοντας τον αντίστοιχο τίτλο στο Κϋπελλο Ασφάλτου.

Μια θέση πιο πίσω βρέθηκαν οι Νίκος Ζακχαίος - Χρήστος Μιχελής (Citroen Saxo VTS) οι οποίοι σημείωσαν ταχύτατους χρόνους κατακτώντας με αυτό τον τρόπο, τη δεύτερη θέση μεταξύ των δικίνητων αυτοκινήτων και τη νίκη στην πάντα ανταγωνιστική κατηγορία C6. Στην 5η θέση της γενικής και στην 3η της F2 ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους οι Νίκος Βάτσος - Μαρία Κυρλαγκίτση (Renault Clio R3) που μπορεί να μην έκαναν την ιδανική επιλογή ελαστικών, ωστόσο ήταν σταθεροί και μεταξύ των κορυφαίων πληρωμάτων της F2 σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι Νικόλας Παυλίδης - Νίκος Πετρόπουλος (Citroen DS3 R3T) που επίσης έχασαν χρόνο εξαιτίας των ελαστικών τους, αλλά εντέλει τερμάτισαν στην 4η θέση της κατηγορίας F2.

Στην κατηγορία C5 κέρδισαν οι Ανδρέας Μαργαρώνης - Μιχάλης Αφαλωνιάτης (Citroen Saxo), μετά από πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι πρωτοπόροι Χρήστος Αυγερόπουλος - Στράτος Γιαβάσης (Peugeot 106 S16) αλλά και την εγκατάλειψη των "Filon" - Γιώργο Γονάκη (Peugeot 206 XS). Ο αγώνας είχε και αρκετές ακόμη εγκαταλείψεις, μεταξύ των οποίων και οι Διαμαντής Τζαμπάζης - Γιώργος Πολυζώης με το Skoda Fabia R5 που εγκατέλειψαν στην αρχή της 2ης ημέρας από μηχανικό πρόβλημα, ενώ ήταν από τους ταχύτερους του αγώνα.

3οι γενικοής οι Πλάγος-Ρέντης με Honda Civic Type R.

Ο Νίκος Ζακχαίος πήρε τη νίκη στην κατηγορία C6 και τη 2η θέση στα δικίνητα του αγώνα.

Οι Θεσσαλονικείς Βάτσος-Κυρλαγκίτση δυσκολεύτηκαν αλλά είχαν μια σταθερή πορεία.

Ο "διεθνής" Νίκος Παυλίδης το πάλεψε με το DS3 αλλά αρκέστηκε τελικά στην 4η θέση της F2.


Φωτογραφίες: PhotoRallyPress


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video