ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

39 αφρικανικές χώρες μετά, ο Mad Nomad επιστρέφει

Τρία χρόνια και 39 αφρικανικές χώρες μετά ο Mad Nomad, γνωστός και ως Ηλίας Βροχίδης, επιστρέφει στην Ελλάδα. Δε συνηθίζουμε να γράφουμε για μοτοσικλέτες εδώ στο www.trcoff.gr αλλά όταν κάποιος Έλληνας γυρίζει την Αφρική με ένα ταπεινό Honda XR 250 που ανακατασκεύασε  μάλιστα ο ίδιος έχει αν μη τι άλλο την προσοχή μας...

Ο Mad Nomad επιστρέφει στην Ελλάδα...

Ο Ηλίας Βροχίδης έζησε μοναδικές στιγμές στο ταξίδι του. Διαβάστε πως περιγράφει την περιπέτεια του: 

Ξεκίνησα αυτό το ταξίδι με τη Χριστίνα Πεφάνη, συνέχισα μόνος, γνώρισα τη Στέλλα Φωτακάκη, έκανα εκατοντάδες νέους φίλους σ’ όλο τον κόσμο, εργάστηκα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, ένιωσα σα στο σπίτι μου σε χώρες τις οποίες ούτε που φανταζόμουν πως θα επισκεπτόμουν, κοιμήθηκα στο ύπαιθρο, σε πολυτελείς βίλες με πισίνα, σε αστυνομικά τμήματα, κατάφερα να περάσω από 310 μπλόκα της αστυνομίας και του στρατού, έπαθα ελονοσία, θεραπεύτηκα, μ’ έκλεψαν, με βοήθησαν, αντίκρισα τα μεγαλύτερα άγρια ζώα της Αφρικής πάνω από τη σέλα της μοτοσυκλέτας μου, χάθηκα στις χαοτικές της πόλεις, χάρηκα εκτός δρόμου οδήγηση, έπεσα, σηκώθηκα, απόλαυσα την περιπέτεια, φιλοξενήθηκα από μαύρους Αφρικανούς, από λευκούς Αφρικανούς, από μιγάδες και τελικά νιώθω πολύ πλουσιότερος. Μη με παρεξηγήσετε, τα οικονομικά μου είναι ανέκαθεν φτωχικά, αλλά η ψυχή και το μυαλό μου είναι πολύ πιο βαρυφορτωμένα απ’ ότι τρία χρόνια πριν. Αυτό το ταξίδι μου προσέφερε ανεκτίμητες σπουδές και εμπειρίες που κανένα πανεπιστήμιο δε θα μπορούσε να μου προσφέρει. Φυσικά, οφείλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους αυτούς τους εκατοντάδες ανθρώπους που με βοήθησαν να πάω ένα βήμα παραπέρα και να φέρω εις πέρας την αποστολή μου.

Μετά την Αφρική ο Ηλίας επισκέφτηκε τη Μέση Ανατολή, την Ιορδανία και το Ισραήλ. Λόγω του πολέμου στη Συρία και το Ιράκ, η μοτοσικλέτα του επέστρεψε με καράβι και ο ίδιος αεροπορικώς. Χθες παρέλαβε το "Μπαομπάμπη" του (όπως ονομάζει τη Honda του) στην Αθήνα και αύριο Τετάρτη 29 Ιουνίου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι θα τον υποδεχτούμε στο ίδιο σημείο που τον αποχαιρετήσαμε, στο Λευκό Πύργο στις 20:00.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video