ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

17ο Rally Sprint Σερρών: Με τη μελωδία ενός Kit Car...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 17ο Rally Sprint Σερρών, όπου το φλογερό Citroen ZX Kit Car με τους Μπρόζο-Βογιατζή στα bucket κατέκτησε το ψηλότερο σκαλί του βάθρου μετά από τρία ταχύτατα περάσματα στην ειδική διαδρομή του Ξυρότοπου.

Οι νικητές του αγώνα με το εκπληκτικό Citroen ZX Kit Car.

Πρόκειται για ένα πλήρωμα που έκανε δυναμικό come back στις ειδικές και εκτός από την πρώτη θέση, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις των ελάχιστων -δυστυχώς- θεατών που έδωσαν το παρών στο βουνό με τον ξεχωριστό ήχο ενός πραγματικού Kit Car αγωνιστικού. Στη δεύτερη θέση  του αγώνα βρέθηκαν οι τετρακίνητοι Μπατσάρας-Γεωργακά με Mitshubishi Lancer Evo VIII, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε το δίδυμο Δημητρίου-Δημητρίου παρέα με το Peugeot 106 S16. Το τοπικό πλήρωμα πίεσε πετυχαίνοντας αξιόλογους χρόνους αλλά και ένα τετ-α-κε που ευτυχώς δεν επέφερε υλικές ζημιές.

Το 17ο Rally Sprint Σερρών ήταν ίσως ο καλύτερος ο αγώνας για τους Σωτηριάδη-Καραγκούνη με το λευκό Subaru Impreza, όπου κατέκτησαν επάξια την 4η θέση αφήνοντας ελάχιστα πίσω τους στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα τις "πολεμικές μηχανές" με τους Βάτσο-Κυρλαγκίτση (Renault Clio RS) και Παυλίδη-Αγγουρά (Citroen DS3 R3T).

Στους άτυχους του αγώνα περιλαμβάνονται οι Βαλαβάνης-Καπάρας (Honda Civic Type R) που εγκατέλειψαν στο δεύτερο σκέλος για ακόμη έναν αγώνα, χάνοντας την ευκαιρία για μια θέση στο βάθρο. Άτυχοι επίσης στάθηκαν οι Σερραίοι Ξανθόπουλος-Ζωίδης (Alfa Romeo sud), εγκαταλείποντας την προσπάθεια τους στο τρίτο σκέλος.

Οι Μπατσάρας-Γεωργακά με το Mitsubishi Lancer Evo VIII.

Οι τοπικοί ήρωες Δημητρίου-Δημητρίου σημείωσαν μια εξαιρετική εμφάνιση στο ράλλυ των Σερρών.

Φωτογραφίες: Errick Ricky, GP Images


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video