ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλλάζει η επίσημη ονομασία της Subaru το 2017

Η Fuji Heavy Industries Ltd., η εταιρία που βρίσκεται πίσω από τη Subaru, σκοπεύει να γιορτάσει τα 100ά της γενέθλια αλλάζοντας το όνομα της σε Subaru Corporation την 1η Απριλίου 2017. Σαν ψέμα...

Το σύμβολο της Subaru απεικονίζει τον αστερισμό των Πλειάδων.

Η αλλαγή της ονομασία θα εγκριθεί πιθανότατα στις 28 Ιουνίου, στο μεγάλο συνέδριο των μετόχων της και σκοπός της αλλαγής αυτής είναι να δυναμώσει ακόμη περισσότερο το όνομα της Subaru ώστε να πετύχει τον προβλεπόμενο στόχο των 1 εκ. πωλήσεων μέσα στο επόμενο έτος.

Η Fuji ξεκίνησε ως εταιρία αεροναυπηγικής, ιδρύοντας την Aircraft Research Laboratory, η οποία και έγινε η Nakajima Aircraft Co. το 1917. Το όνομα της Fuji Heavy Industries προέκυψε το 1953, ενώ η κατασκευή των αυτοκινήτων της Subaru ξεκίνησε το 1958. Η Subaru σήμερα αποτελεί μια ιδιαίτερα επιτυχημένα παγκόσμια μάρκα, ασχέτως αν στη χώρα μας δεν έχει τη δυναμική πορεία όπως π.χ. στην Αμερική. Η ονομασία Subaru είναι στα ιαπωνικά ο αστερισμός των Πλειάδων και έχει ως σύμβολο 6 αστέρια, τις 6 εταιρίες ο "γάμος" των οποίων σχημάτισαν τη Fuji το 1953.

Ο Peter Solberg στο δικό μας Ακρόπολις, στην τελευταία επίσημη χρονιά της Subaru στο WRC. 

Η μάρκα όλα αυτά τα χρόνια έχει συνδέσει το όνομα της με τεχνολογίες όπως οι κινητήρες boxer και η συμμετρική τετρακίνηση, κορυφαία αυτοκίνητα επιδόσεων -όπως το Impreza WRX STi- και βεβαίως με μια ένδοξη ιστορία στους αγώνες από το 1980 έως το 2008. Συμμετείχε μάλιστα στο WRC ως επίσημος κατασκευαστής σε συνεργασία με τη Βρετανική Prodrive, κατακτώντας με τρία παγκόσμια πρωταθλήματα κατασκευαστών (1995, 1996, 1997) και τρία παγκόσμια πρωταθλήματα οδηγών (1995, 2001, 2003). Στο μπάκετ των αγωνιστικών της έχουν καθίσει οδηγοί-θρύλοι, ανάμεσα στους οποίους ο Ari Vatanen, Markku Alén, Carlos Sainz, Juha Kankkunen, Petter Solberg, Tommi Mäkinen και οι αείμνηστοι Richard Burns και Colin McRae.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video