ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απάτη με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα προς πώληση στο διαδίκτυο

Απάτη στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου έχουν στήσει κάποιοι επιτήδειοι εις βάρος ανυποψίαστων αγοραστών. Διαβάστε παρακάτω τι να προσέξετε για να μην... την πατήσετε!

Μεγάλη προσοχή στις αγορές μεταχειρισμένων online!

Μεγάλη προσοχή στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μέσω διαδικτύου! Υπάρχουν απατεώνες που βάζουν αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων σε χαμηλές τιμές, πιο χαμηλές από αυτές που περιμένει ίσως κανείς, με αποτέλεσμα κάποιοι ενδιαφερόμενοι να σπεύδουν να αγοράσουν δίνοντας προκαταβολή και στη συνέχεια "μη τον είδατε τον Παναγή".

Για παράδειγμα, ας πάρουμε ένα αυτοκίνητο με μέση τιμή αγοράς στις σχετικές ιστοσελίδες μεταχειρισμένων στα 5.000 ευρώ. Αυτοί οι "αετονύχηδες" που το παίζουν ιδιώτες, χρησιμοποιούν ως κράχτη την τιμή ενός ιδίου αυτοκινήτου στις 3.000 ευρώ. Τηλεφωνεί ο ενδιαφερόμενος -σκεπτόμενος ότι πέτυχε "τεφαρίκι"- και παίρνει την απάντηση ότι και κάποιος άλλος ενδιαφέρεται. Ωστόσο, αν καταθέσει σε έναν τραπεζικό λογαριασμό μια προκαταβολή π.χ. 500 ευρώ, θα αποσυρθεί η αγγελία από το διαδίκτυο.

Δεν είναι λίγοι οι αφελείς που προβαίνουν σε αυτή την ενέργεια, αγνοώντας την υπάρχουσα προειδοποίηση που υπάρχει στην ιστοσελίδα και στη συνέχεια ψάχνουν να βρουν το δίκιο τους. Αυτοκίνητο προς πώληση βεβαίως και δεν υπάρχει, με όλη αυτή την ιστορία να είναι μια καλοστημένη απάτη εις βάρος των υποψήφιων αγοραστών. Ήδη κάποια "σαΐνια" τα τσίμπησε ο νόμος, αλλά τα θύματα ακόμη ψάχνουν τις χαμένες τους προκαταβολές!

Μεγάλη προσοχή λοιπόν όταν πρόκειται να αγοράσετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και κυρίως από το internet. Προτείνω να ζητήσετε να δείτε το αυτοκίνητο από κοντά και να το πάτε σε ένα συνεργείο της εμπιστοσύνης σας για έλεγχο (έχετε κάθε δικαίωμα). Πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε συμφωνία ζητήστε να δείτε τα χαρτιά του οχήματος και στη συνέχεια προχωρήστε στην αγορά.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video