ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Gran Turismo Sport: Τα πάντα για το νέο racing game

Το καινούριο Gran Turismo αποκαλύφθηκε και φτάνει στις κονσόλες Playstation 4 από τις 16 Νοεμβρίου. Μαζί του φέρνει, νέα αυτοκίνητα, νέες πίστες και βεβαίως πλήρως αναβαθμισμένα γραφικά που θα μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας!

Το καλύτερο racing game ξαναγεννιέται...

Το Gran Turismo Sport όπως είναι η τελική ονομασία του GT8, αποκαλύφθηκε πλήρως από την Polyphony Digital και φέρνει εντυπωσιακά νέα στοιχεία τόσο για την ίδια τη σειρά GT όσο και γενικότερα στον κόσμο του digital racing.

Μπορεί αρχικά τα 130+ αυτοκίνητα να δείχνουν λίγα μπροστά στα 1000+ των προηγούμενων γενεών Gran Turismo, ωστόσο όλα τους έχουν δημιουργηθεί από το μηδέν αποκλειστικά για τις δυνατότητες της κονσόλας PS4. Συνεπώς και όλα από αυτά έχουν λεπτομέρειες σε βάθος χιλιοστού, έχουν πλήρες εσωτερικό αλλά και τα περισσότερα από αυτά μπορούν να τροποποιηθούν ως αγωνιστικά. Μαζί θα υπάρχουν και 19 πίστες σε 27 εκδόσεις, χωμάτινες και ασφάλτινες, αλλά και 117 offline αγωνιστικά event. Και λέμε offline, γιατί όλη η δράση στο GT Sport θα διαδραματίζεται online τόσο μέσα από πριβέ αγώνες με τους φίλους μας όσο και από το online πρωτάθλημα της FIA.

Πριν τα δούμε όλα όμως λίγο πιο αναλυτικά, ας πάρουμε μια πρώτη γεύση για το πολυαναμενόμενο Gran Turismo Sport μέσα από το πρώτο επίσημο trailer:


Μετά από αυτό αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα επικό racing game. Εντυπωσιακά ρεαλιστικό σε όψη αλλά και σε χειρισμό, το Gran Turismo Sport φέρνει και πάλι την επανάσταση στα video games, όπως είχε κάνει η πρώτη γενιά GT πίσω στο 1997. Πλέον με ένα νέο όραμα, την αναγέννηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού μέσω της συνεργασίας με τη FIA.

Τα αυτοκίνητα


Όπως είναι αναμενόμενο, το νέο Gran Turismo Sport ενσωματώνει μια ευρεία γκάμα παγκόσμιων αυτοκινήτων, περιλαμβάνοντας μερικά από τα εντυπωσιακότερα και ταχύτερα μοντέλα παραγωγής.

Η LaFerrari περιλαμβάνεται στο νέο Gran Turismo Sport.

Τα τελευταία μοντέλα δρόμου έχουν εξελιχθεί αποκλειστικά για τις δυνατότητες της κονσόλας PS4. Οι λεπτομέρειες τους ξεκινούν από την εσωτερική δομή των προβολέων τους, το πλάτος των κενών στα πάνελ του αμαξώματος έως και τις ραφές των καθισμάτων στο εσωτερικό! Από τη λίστα των νέων αυτοκινήτων ξεχωρίζουν μοντέλα όπως η Ferrari LaFerrari, το νέο Mazda Roadster S (ND), η Mercedes-AMG GT S και η Ford Mustang GT.

Βέβαια, το Gran Turismo φημίζεται και για τα "ειδικά" του αυτοκίνητα, αληθινά και φανταστικά, τα οποία έχουν επίσης εξελιχθεί λεπτομερώς στην 8η γενιά του παιχνιδιού.

Η αγωνιστική McLaren 650S GT3.

Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα στο Gran Turismo Sport ταξινομούνται σε κατηγορίες με βάση τους πραγματικούς αγώνες. Για παράδειγμα περιλαμβάνονται αυτοκίνητα της πραγματικής κατηγορίας FIA GT3 όπως Audi R8 LMS, McLaren 650S και Renault Sport R.S. 01 GT3, αλλά και Subaru WRX και Chevrolet Corvette Stingray C7 που έχουν παραμετροποιηθεί από το Gran Turismo για να τηρούν τις GT3 προδιαγραφές λαμβάνοντας υπόψη τους πραγματικούς κανονισμούς της FIA, από τις αεροτομές έως τα τιμόνια και τα όργανα του εσωτερικού.

Vision Gran Turismo


Το παρών δίνει η σειρά Vision GT.

Η επιτυχημένη σειρά Vision Gran Turismo συνεχίζεται και στο νέο Gran Turismo Sport. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ συνεργασίας των αυτοκινητοβιομηχανιών με την Polyphony Digital, μέσα από το οποίο σχεδιάζονται αποκλειστικά αυτοκίνητα για το Gran Turismo. Το Vision GT ξεκίνησε από το GT 6 και βεβαίως μεταφέρεται και στο Gran Turismo Sport. Συμμετέχουν μέχρι στιγμής εταιρίες όπως οι Bugatti, Peugeot, Volkswagen, Alpine και άλλες.

Τα γραφικά


Η λεπτομέρεια είναι ιδιαίτερα προσεγμένη, κάνοντας πλήρη χρήση των δυνατοτήτων στο PS4.

Η μηχανή γραφικών του αρχικού Gran Turismo έχει περάσει πλέον στην επόμενη γενιά γραφικών και αποδίδει φωτισμούς που ο θεατής μπορεί να "νιώσει". Η ποιότητα γραφικών του Gran Turismo φτάνει στο επίπεδο όπου μετράει τα φώτα των αυτοκινήτων για να υπολογίσει τον φωτισμό με ακρίβεια, κάνει αναλύσεις στη δομή κάθε στρώματος βαφής σε αληθινά μοντέλα ώστε να καθορίσει με ακρίβεια τις σωστές αποχρώσεις και προσομοιώνει μέχρι και τις ραφές στο ύφασμα των καθισμάτων, ώστε να αποδώσει ρεαλιστικά τον χαρακτήρα ενός αυτοκινήτου.

Οι βελτιώσεις στον σχεδιασμό των εξωτερικών χώρων είναι κι αυτές πρωτοφανείς. Μπορούμε να δούμε μέχρι και το τελευταίο φύλλο στα δέντρα γύρω από μια πίστα, να απορροφά και να αντανακλά το φως του ήλιου. Οι καιρικές συνθήκες, η ώρα της ημέρας και η ηλικία του δέντρου, είναι όλοι παράγοντες που καθορίζουν διαφορετικά τον χαρακτήρα κάθε κορμού και φλοιού δέντρου. Δείτε για παράδειγμα την παρακάτω εικόνα από το Nürburgring Nordschleife. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να πιστέψουμε ότι πρόκειται για μια πραγματική φωτογραφία, τόσο από το δέντρο και τα χόρτα όσο και από τη μπαριέρα αλλά και τους συρμάτινους φράχτες των θεατών. Εκπληκτικό!

Φωτογραφία μέσα από το GT Sport. Θα μπορούσε να είναι πραγματική...

Νέες πίστες


Πρεμιέρα στο Gran Turismo Sport κάνει η θρυλική "Tokyo Expressway", μαζί με πολλές άλλες νέες πίστες και βελτιώσεις ήδη γνωστών.

Αγώνες αυτοκινήτων στο κέντρο του Τόκιο, στη νέα πίστα Tokyo Expressway.


Το Tokyo Expressway είναι μια πίστα που δημιουργήθηκε κατ’ εικόνα του αυτοκινητόδρομου της πόλης του Τόκιο. Αναπαριστά την ατμόσφαιρα του κεντρικού δρόμου με τους δακτυλίους που κατασκευάστηκε στην περίοδο οικονομικής ανάπτυξης της Ιαπωνίας, και που ξετυλίγει την πορεία του ανάμεσα σε ουρανοξύστες. Με τους τσιμεντένιους τοίχους της που την κλείνουν και από τις δύο μεριές, ανηφόρες και κατηφόρες και αλλαγές στον φωτισμό μέσα από τα πολλά τούνελ του, είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης.

Για πρώτη φορά στη σειρά Gran Turismo βλέπουμε και την οβάλ πίστα μισού μιλίου "Northern Isle Speedway", που είναι δημοφιλής στον Αμερικανικό μηχανοκίνητο αθλητισμό. Πρεμιέρα κάνει και μια πίστα χώματος σε μια άγονη περιοχή της Βόρειας Αμερικής που επεκτείνεται νότια από τα Βραχώδη Όρη μέχρι κάτω στο Μεξικό. Είναι μια μακριά πίστα, γεμάτη προκλήσεις, μια στριφογυριστή διαδρομή χώματος και χαλικιού που ελίσσεται ανάμεσα σε κάκτους της ερήμου. 

24 ώρες του Nurburgring και μια πρώτη ματιά στην αγωνιστική Alfa Romeo 4C.

Και βεβαίως περιλαμβάνεται το πάντα δημοφιλές Nürburgring Nordschleife. Η γερμανική πίστα αποτελεί σημείο αναφοράς στην ανάπτυξη των αυτοκινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Η πίστα των 20 km έχει 300 μέτρα υψομετρική διαφορά από το χαμηλότερο στο υψηλότερο σημείο και σε συνδυασμό με τις περίπλοκες επιφάνειές της είναι η πιο δύσκολη πίστα στον κόσμο. Το Nürburgring έχει αναπαρασταθεί με τη χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων και σχεδόν νιώθεις το πλούσιο πράσινο της περιοχής Eifel, δημιουργώντας μια σχεδόν ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης.


Επεξεργαστής εμφανίσεων σε αγωνιστικά


Για πρώτη φορά στο Gran Turismo διατίθεται ο "Επεξεργαστής Εμφανίσεων", δίνοντας μας τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τα δικά μας livery στα αγωνιστικά αυτοκίνητα της σειράς.

Πλέον μπορούμε να δημιουργήσουμε τα αγωνιστικά της αρεσκείας μας.

Μέσα από την πλατφόρμα, ο καθένας μπορεί να σχεδιάσει τις δικές τους εμφανίσεις ή να αντιγράψει τις εμφανίσεις των αγαπημένων του αγωνιστικών αυτοκινήτων. Όλες οι δημιουργίες μπορούν να κοινοποιηθούν σε άλλους παίκτες ανοίγοντας έτσι έναν νέο και πιο δημιουργικό κόσμο εντός GT.

Πρωταθλήματα FIA Gran Turismo


Στο διαδικτυακό κομμάτι του Gran Turismo Sport θα τρέχουν παράλληλα δύο διαδικτυακά πρωταθλήματα, με την επίσημη έγκριση της FIA (Fédération Internationale de L’Automobile). Το "Κύπελλο Εθνών", στο οποίο ένας παίκτης μπορεί να εκπροσωπήσει τη χώρα του, και το "Κύπελλο Οπαδών Κατασκευαστών, στο οποίο ένας παίκτης επιλέγει τον αγαπημένο του κατασκευαστή αυτοκινήτων και τον εκπροσωπεί. Οι πρωταθλητές και των δύο πρωταθλημάτων βραβεύονται στην επίσημη τελετή απονομής της FIA, όπως ακριβώς γίνεται και με τους πρωταθλητές του παραδοσιακού μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όταν το βιντεοπαιχνίδι γίνει μέρος του επίσημου μηχανοκίνητου αθλητισμού, θα είναι μια στιγμή ιστορικής σημασίας.

Και το καινούριο Mazda MX-5 στο GT Sport.


Gran Turismo Live


Για πρώτη φορά δίνεται και η δυνατότητα σε έναν παίκτη να παρακολουθήσει έναν αγώνα ως θεατής. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να ζήσουμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στο Gran Turismo Sport παρακολουθώντας τους επίσημους αγώνες από τους κορυφαίους παίκτες στη "Λειτουργία Sport". Αυτοί οι επίσημοι αγώνες θα πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα και θα διατίθενται ζωντανές αναμεταδόσεις σε τηλεοπτική μορφή, με κάμερες μέσα από την πίστα και ζωντανό σχεδιασμό!

Τοπία


Το νέο Gran Turismo Sport περιλαμβάνει και έναν υπέροχο κόσμο φωτογραφίας, σε συνδυασμό με επιλεγμένα τοπία σε όλο τον κόσμο.

Φωτογραφία τραβηγμένη μέσα από τη λειτουργία "Τοπία" στο GT Sport.

Τα "Τοπία" είναι μια λειτουργία φωτογραφίας νέας γενιάς, που βασίζεται στην έννοια του "Ταξιδιού", προσφέροντας αληθινή τεχνολογία της φωτογραφίας αυτοκινήτων. Προσφέρονται 1.000 διαφορετικά στημένα "Τοπία", στα οποία ο παίκτης μπορεί να στήσει τα αυτοκίνητα του και να τα φωτογραφίσει όπως αυτός θέλει.

Λανσάρισμα


Το Gran Turismo Sport θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 16 Νοεμβρίου 2016, αποκλειστικά για κονσόλες Playstation 4. Αν δεν έχετε ήδη ένα PS4 και ψάχνατε έναν καλό λόγο για να το αποκτήσετε, τώρα είναι σίγουρο πως έχετε ένα πολύ δυνατό κίνητρο...

Από τις 16 Νοεμβρίου...



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video