ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Διέρρευσε τo νέο Volvo V90 πάλι σε μινιατούρα, σε νέα χρώμα

Volvo_V90_scale_model_05

Αν δεν σου άρεσε το μαύρο χρώμα της μινιατούρας του Volvo V90, που διέρρευσε πριν περίπου δύο εβδομάδες, έχουμε και νέες φωτογραφίες σε άλλη χρώμα. Όπως βλέπεις, η μινιατούρα της estate έκδοση του νέου S90 είναι αυτή τη φορά βαμμένη σε Liquid Blue χρώμα.

Volvo_V90_scale_model_03

Σχεδιαστικά η wagon έκδοση του σουηδικού μοντέλου μοιάζει αρκετά με το Concept Estate, κάτι που είχε δηλώσει η Volvo πριν περίπου ένα χρόνο και μέχρι τη μεσαία το αυτοκίνητο να παραμένει απαράλλαχτο σε σχέση με την sedan έκδοση. Έτσι, εμπρός διαθέτει τα Thor Hammer LED μπροστά φωτιστικά σώματα, με τα τεράστια πίσω φωτιστικά σώματα να προέρχονται σχεδόν αυτούσια από το Concept Estate. Στο εσωτερικό δεν αναμένονται αλλαγές, και θα έχει μια μεγάλη κεντρική οθόνη παρόμοια με αυτή που υπάρχει και στο XC90.

Volvo_V90_scale_model_02

Το V90 θα κατασκευάζεται και αυτό στο εργοστάσιο της εταιρίας στη πόλη Daqing της Κίνας, με την Σουηδική εταιρία να πιστεύει πως τα μοντέλα θα ενισχύσουν σημαντικά τις ετήσιες πωλήσεις της, ώστε έως το 2020 να πουλά συνολικά 800.000 αυτοκίνητα. Η Volvo αναμένει πως το τουλάχιστον 80% των αγοραστών σου S90 θα είναι η πρώτη φορά που αγοράζουν ένα μοντέλο της Volvo, το διπλάσιο ποσοστό από το αντίστοιχο ποσοστό του XC90. Το S90 θα παρουσιαστεί πρώτο προς το τέλος του χρόνου, ενώ το V90 θα ακολουθήσει μέσα στο 2016.

[See image gallery at www.autoblog.gr]



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video