ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σε συνομιλίες με τις Aston Martin και Johnnie Walker βρίσκεται η Force India

Motor Racing - Formula One World Championship - Mexican Grand Prix - Practice Day - Mexico City, Mexico

Ξεκίνησε ως Jordan (1991-2005), άλλαξε σε Minardi (2006), έγινε Spyker (2007) και πλέον βρίσκεται στη Formula 1 ως Force India. Θα είναι, όμως, αυτό το τελικό όνομα για την ινδική ομάδα; Πιθανότατα όχι, ειδικά όταν αυτό αφήνει να εννοηθεί το αφεντικό της ομάδας, Vijay Mallya. Όχι, δε εννοώ μια πιθανή εξαγορά από τη Renault, διότι αυτό είναι πρακτικά απίθανο να συμβεί.

Με δύο εταιρείες συζητά η ομάδα με έδρα το Silverstone, για αλλαγή του ονόματος και τη εμφάνισής της. Είναι η Aston Martin και η Johnnie Walker, με τον Ινδό να λέει πως υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος για μία τελική συμφωνία, αν τελικά υπάρξει αυτή.

Ναι, είμαστε σε συζητήσεις με την Aston Martin και υπάρχει ενθουσιασμός στις δύο πλευρές. Αλλά, πρέπει να περάσουμε από μια διαδικασία πριν συμφωνήσουμε και δώσουμε τα χέρια, όποιο κι αν είναι το concept· δεν έχουμε ανταλλάξει σχέδια συμβολαίων. Είναι μια τριπλή συζήτηση, στην οποία συμμετέχει και η Diageo με την Johnnie Walker.

Motor Racing - Formula One World Championship - Mexican Grand Prix - Practice Day - Mexico City, Mexico

Ονόμασα την ομάδα Force India για να δώσω στην Ινδία και σε όλους τους οπαδούς μια θέση στη Formula 1. Αλλά, αυτό συμβαίνει για 8 και ξέρουν ότι πλέον συμμετέχει όλη η Ινδία. Έτσι, τώρα το όνομα δεν είναι τόσο σημαντικό όσο τα πρώτα 3 ή 4 χρόνια. Μπορώ να πω ότι οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει σημαντικά από τον αγώνα στο Silverstone.

Το 5% της Aston Martin ανήκει στην Daimler, Όμιλος στον οποίο φυσικά ανήκει η Mercedes-Benz, με τους Γερμανούς να δίνουν κινητήρες στην ομάδα. Επιπλέον, η Diageo, που κατέχει την Johnnie Walker, είναι ο βασικός μέτοχος της United Spirits Limited, η οποία ανήκει στον Mallya. Τα ονόματα, λοιπόν, δεν είναι τυχαία, ενώ στο θέμα αναμένονται εξελίξεις. Πάντως, ο Bob Fernley, αναπληρωτής επί κεφαλής της Force India, δεν είναι τόσο αισιόδοξος για το deal.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video