ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χωρίς πρόσφυση: Μετά τη Black ήρθε η... White Friday

Πιστοί στο ραντεβού μας και αυτή την Παρασκευή, η οποία μετά τη Black Friday μπορεί να χαρακτηριστεί και ως... White Friday αφού πολλές περιοχές της χώρας μας ντύθηκαν στα λευκά του χιονιού. "Ξεπάγωσε" όμως το Taxisnet και η εφαρμογή για τα Τέλη Κυκλοφορίας  -το κόστος των οποίων ωστόσο παρέμεινε "παγωμένο" και για το 2017- ενώ μέσα στο καταχείμωνο και στις αρχές του νέου χρόνου έρχονται αυξήσεις σε καύσιμα και άλλα αγαθά που θα επηρεάσουν ακόμη περισσότερο την τσέπη και την ψυχολογία μας.



Και ενώ η χώρα βουλιάζει, μια πιθανή επιβολή ενός ακόμη μνημονίου υπερίπταται πάνω από τα κεφάλια μας ως "δαμόκλειος σπάθη". Την ίδια στιγμή οι κυβερνώντες ξοδεύουν ασύστολα χρήματα για ταξίδια στην Κούβα και αλλού και δεν βλέπουν το χάος που επικρατεί στα νοσοκομεία με σοβαρές ελλείψεις σε φάρμακα και προσωπικό, δεν βλέπουν τους πεινασμένους Έλληνες που η υπερηφάνειά τους έχει ξεφτιλιστεί, την αγορά που συνεχώς βουλιάζει, ούτε την ανεργία που έφτασε στα ύψη.

Δεν βλέπουν τίποτα γύρω τους, παρά μόνο την καρέκλα και την πάρτη τους, πραγματοποιώντας "ασκήσεις επί χάρτου" και τερτίπια για να κρατηθούν στην εξουσία, την οποία διακαώς επιθυμεί να αναλάβει το κόμμα της αντιπολίτευσης, λες και αυτό θα μας σώσει από το κακό που μας βρήκε ή καλύτερα που μας επέβαλλαν οι... φίλοι μας οι δανειστές!


Άνοιξε το Taxisnet για τα Τέλη Κυκλοφορίας


Μετά από μεγάλη αναμονή των διαφόρων σεναρίων σχετικά με τα Τέλη Κυκλοφορίας, άνοιξε επιτέλους στο Taxisnet η εφαρμογή για την εκτύπωση των Τελών Κυκλοφορίας του 2017, τα οποία τελικά είναι τα ίδια με πέρυσι. Τόση φασαρία για το τίποτα! Αλλαγές υποσχέθηκε το αρμόδιο υπουργείο ότι θα υπάρξουν στα Τέλη Κυκλοφορίας του 2018 και θα συνοδεύονται με διαφορετική φορολόγηση.

Άνοιξε το Taxisnet για εκτύπωση των Τελών Κυκλοφορίας 2017...

Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών, υπάρχει μια μικρή αλλαγή των Τελών Κυκλοφορίας, του τεκμηρίου διαβίωσης και του φόρου πολυτελείας, για ορισμένα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Ο υπολογισμός τους θα γίνεται με βάση το έτος πρώτης κυκλοφορίας τους, όχι στην Ελλάδα, αλλά στη χώρα της Ε.Ε. ή του ευρωπαϊκού οικονομικού χώρου από όπου και εισήχθη. Από το σύνολο των 5,5 εκ. αυτοκινήτων μόνο 134.000 είναι εισαγόμενα μεταχειρισμένα. Και απ’ αυτά τα 41.950 περίπου θα δεχθούν μια μείωση στα Τέλη Κυκλοφορίας τους, τα 31.850 θα δουν τα Τέλη Κυκλοφορίας τους αυξημένα, ενώ στα υπόλοιπα 60.200 αυτοκίνητα τα Τέλη Κυκλοφορίας παραμένουν αμετάβλητα.

Ως καταληκτική ημερομηνία καταβολής των Τελών Κυκλοφορίας ορίστηκε η 31/12/2016. Από εκεί και πέρα και εφόσον δεν δοθεί κάποια παράταση πληρωμής τους, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου θα βρεθεί αντιμέτωπος με ληξιπρόθεσμη οφειλή και θα κληθεί να πληρώσει τα Τέλη Κυκλοφορίας στο διπλάσιο.


Έρχονται αυξήσεις στα καύσιμα



Από τις αρχές του 2017 έρχεται μια νέα "καταιγίδα" αυξήσεων στα υγρά καύσιμα (πετρέλαιο και βενζίνη), αλλά και στο υγραέριο, γεγονός που θα δυσκολέψει και άλλο τα ήδη βεβαρυμμένα οικονομικά μας και βεβαίως την κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Πιο συγκεκριμένα η αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στη βενζίνη θα είναι 3 λεπτά/ λίτρο, στο πετρέλαιο κίνησης 8 λεπτά/λίτρο και στο υγραέριο 10 λεπτά/λίτρο. Συνυπολογισμένου όμως και του ΦΠΑ στην αύξηση του ΕΦΚ θα αυξηθεί επιπλέον η τελική τιμή των καυσίμων.


Εντυπωσιακή παρουσίαση του νέου Citroen C3


Το νέο Citroen C3 στις εγκαταστάσεις της AVC AE στη Θεσσαλονίκη.

Μια εξαιρετική και πρωτότυπη εκδήλωση διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη η Citroen AVC Αντωνέλης στις εγκαταστάσεις της οποίας παρουσιάστηκε το νέο Citroen C3. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την περασμένη Τρίτη δεν στάθηκαν εμπόδιο στην προσέλευση μεγάλου αριθμού φίλων και πελατών της εταιρείας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νεοαφιχθέν μοντέλο της γαλλικής φίρμας, του οποίου η παρουσίαση συνοδεύτηκε από χορευτικά show των σχολών Let’s Dance, επίδειξη μόδας, ενώ ξεχωριστό τόνο έδωσε στην εκδήλωση η παρουσία του showman Διογένη Δασκάλου. Εύγε!


Λιγότεροι οι θάνατοι από τροχαία


Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας - Διεύθυνσης Τροχαίας, οι θάνατοι πέρυσι από τροχαία δυστυχήματα ανήλθαν σε 789, παρουσιάζοντας μη αξιολογήσιμη μείωση σε σχέση με το 2014 (1,1%).

Ο αριθμός των θυμάτων στους δρόμους κάθε χρόνο είναι τεράστιος!

Ο δείκτης των βαρέων τραυματισμών που μεταφράζονται σε μεγάλο διαχειριστικό κόστος υγείας πλήττοντας ταυτόχρονα την απασχόληση και την οικογενειακή ευημερία, παρέμεινε αμετάβλητος, ενώ τα θανατηφόρα δυστυχήματα με δικυκλιστές έφθασαν τα 287. Εκτός της παραβίασης του ορίου ταχύτητας, που παραμένει η συχνότερη αιτία δυστυχημάτων, οι συχνότερες αιτίες αποδίδονται στη μέθη, την απόσπαση της προσοχής του οδηγού -με έμφαση στην ανερχόμενη αιτία της χρήσης κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση- και στη μη χρήση κράνους και ζώνης.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων (20 Νοεμβρίου), η Ιnteramerican υπενθυμίζει την ανάγκη της συμβολής όλων των σχετικών φορέων και ιδιαίτερα της ασφαλιστικής κοινότητας, σε μια κοινή και οργανωμένη προσπάθεια περιορισμού των τραγικών -κοινωνικών, δημογραφικών, οικονομικών κ.ά.- συνεπειών του "πολέμου της ασφάλτου". Και εμείς καθημερινά το ίδιο λέμε, δημοσιεύοντας προτάσεις ασφαλούς οδήγησης αλλά… "φωνή βοώντος εν τη ερήμω" όπως έλεγαν και οι αρχαίοι πρόγονοί μας. Και δυστυχώς ο ακήρυχτος πόλεμος στους ελληνικούς δρόμους συνεχίζεται.


Παρουσίαση του νέου Peugeot 3008


Ελληνικές φωτογραφίες του Peugeot 3008 από τον κορυφαίο του είδους Χρήστο Καραγιωργάκη.

Μετά την παρουσίαση του νέου SUV Peugeot 3008 στους δημοσιογράφους αυτοκινήτου της Αθήνας, έρχεται και η σειρά των αυτοκινητιστικών συντακτών του "κεφαλοχωρίου", δηλαδή της Θεσσαλονίκης. Έτσι λοιπόν την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στελέχη του Ομίλου Συγγελίδη που αντιπροσωπεύει τα αυτοκίνητα Peugeot στην Ελλάδα, θα αφιχθούν στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσουν και στους δημοσιογράφους αυτοκινήτου της συμπρωτεύουσας το νέο Peugeot 3008. Και φυσικά το trcoff.gr θα δώσει το παρόν και θα επανέλθει με όλα τα σχετικά νέα...


H εταιρεία Γιαννίρης κοντά στο Hellas Jeep Club


Η Jeep Γιαννίρης στη συνάντηση του Hellas Jeep Club στα Σύβοτα.

Το τριήμερο 4, 5 και 6 Νοεμβρίου διοργανώθηκε στα Σύβοτα η 12η πανελλήνια συνάντηση των μελών του Hellas Jeep Club. Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Jeep Γιαννίρης η οποία ήταν εκεί με το Jeep Renegate δίνοντας τη ευκαιρία στους συμμετέχοντες να το οδηγήσουν και να δοκιμάσουν τις δυνατότητες του αυτοκινήτου σε κάθε είδους οδοστρώματα.


Προσφορές για χειμερινό έλεγχο


Ο χειμώνας έφθασε και πολλές εταιρείες αυτοκινήτων ξεκίνησαν τις χειμερινές προσφορές που αφορούν στη συντήρηση του αυτοκινήτου. Η Renault εφαρμόζοντας το πρόγραμμα Total Care, καλεί τους πελάτες της για δωρεάν χειμερινό έλεγχο 25 σημείων, ενώ παράλληλα προσφέρει μοναδικά πακέτα συντήρησης και επισκευής που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Οι προσφορές συντήρησης του αυτοκινήτου ξεκινούν από 58 ευρώ (κόστος εργασίας, ανταλλακτικά και ΦΠΑ).

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η Nissan, η οποία με το πρόγραμμα All Clear Service και αυτό το χειμώνα προσφέρει δωρεάν έλεγχο 24 σημείων, χάρισμα ΦΠΑ με 24% έκπτωση στα ανταλλακτικά και για ένα χρόνο δωρεάν οδική βοήθεια. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ισχύει μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2017.


Νέο Δ.Σ. στο Σ.Ε.Ε.Α.Ε.


Μετά τις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδας στις 21/11/2016, αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με της εξής σύνθεση:

Πρόεδρος: Ευριπίδης Κωνσταντινίδης
Α΄Αντιπρόεδρος: Μιχαήλ Μπαξεβάνης
Β΄Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου
Γεν. Γραμματέας: Κωνσταντίνος Κυράτσος
Οικονομικός Επόπτης: Παναγιώτης Μητρόπουλος
Μέλη: Ελευθέριος Ευκαρπίδης, Ιωάννης Μερκουράκης, Κωνσταντίνος Κεράτσας και Χρήστος Σαλακιάν.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video