ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Άγιος Βασίλης μπορεί να φέρει φέτος μια Ford Mustang

Ίσως το ιδανικό δώρο ενός petrolhead μπαμπά στο παιδί του τώρα τις γιορτές! Αυτή η Ford Mustang χωράει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και παραμένει μια γνήσια Mustang με πίσω κίνηση, έστω και υπό κλίμακα...

Ford Mustang σε μπλε και ροζ για τα παιδιά, γκρι για τους μπαμπάδες...

Η Ford και η Fisher-Price ένωσαν τις δυνάμεις τους στη δημιουργία της νέας Mustang Power Wheels Smart Drive. Ένα ρεαλιστικό, high tech, γρήγορο και απολαυστικό παιδικό αυτοκινητάκι που λειτουργεί με μπαταρία. Η Smart Drive Mustang είναι σχεδιασμένη για να τέρπει τους εκκολαπτόμενους λάτρεις των επιδόσεων με τη συναρπαστική εμφάνιση και τις επιδόσεις του μοναδικού pony car, ενώ εφοδιάζεται με συστήματα ασφάλειας που κάνει και τη μαμά ευτυχισμένη...

Σε ροζ ή μπλε χρώμα, η Mustang της Fisher-Price βασίζεται πιστά στη σχεδίαση της full-scale Mustang GT V8. Μάλιστα διαθέτει σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, προσρμόζοντας τις ταχύτητες των μοτέρ ώστε να βοηθά το όχημα να κινείται σε βρεγμένο γρασίδι ή κακό οδόστρωμα. Ταυτόχρονα, ένας αισθητήρας κλίσης μπορεί να ανιχνεύει πότε το αυτοκίνητο πλησιάζει σε επικίνδυνες γωνίες, απενεργοποιώντας τα μοτέρ για να αποτρέψει μία ενδεχόμενη ανατροπή. Οι γονείς μπορούν να ελέγχουν την τελική ταχύτητα μέσα από ένα ψηφιακό πάνελ LED, επιλέγοντας από 1,6 έως 8 km/h.

Ωστόσο το πιο απολαυστικό -τουλάχιστον για τους μπαμπάδες- είναι το ενσωματωμένο σύστημα ήχου με ήχους κινητήρα ηχογραφημένους από την αληθινή Mustang, που δυναμώνουν και ελαττώνονται ανάλογα με την ταχύτητα του οχήματος. Μία θύρα AUX επιτρέπει στα παιδιά να ακούνε τη δική τους μουσική μέσω του μεγαλύτερου ηχείου που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε προϊόν Fisher-Price.

Αυτές τις ημέρες η Smart Drive Mustang εκτίθεται στο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου του Los Angeles, ενώ θα διατίθεται στους εμπόρους το Δεκέμβριο, ιδανικά για να προλάβει την περίοδο των Χριστουγέννων. Όσο για την τιμή, αυτή είναι στα $360. Για να βρείτε έναν έμπορο μπορείτε να επισκεφθείτε το www.powerwheels.com.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video