ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το νέο Ford Fiesta έχει τετραπλή προσωπικότητα

Αυτό είναι το ολοκαίνουριο Ford Fiesta που θα κυκλοφορήσει από το 2017 και θα έρθει σε τέσσερις διαφορετικές γεύσεις για να καλύψει κάθε γούστο, περιλαμβάνοντας εκτός από τη σπορ έκδοση, μια με crossover χαρακτηριστικά και μια με έντονη πολυτέλεια!

Το νέο Ford Fiesta ST-Line.

Η Ford αποκάλυψε το νέο Fiesta κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης Go Further στην Κολωνία. Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη και ευέλικτη γκάμα εκδόσεων στη 40χρονη ιστορία του Fiesta, αφού πρακτικά μιλάμε πλέον για τέσσερα διαφορετικά αυτοκίνητα και όχι τυπικές εκδόσεις εξοπλισμού. Έτσι λοιπόν πέρα από το παραδοσιακό και μοντέρνο Fiesta Titanium, έχουμε το σπορ Fiesta ST-Line, το πολυτελές Fiesta Vignale και το Fiesta Active crossover, το πρώτο μοντέλο σε μια  νέα γκάμα μοντέλων Active που θα λανσαριστούν από τη Ford τα επόμενα χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση, τα νέα Fiesta μοιράζονται μια πιο σύγχρονη σχεδίαση με απλούστερες και πιο ευθείες γραμμές. Από πλευράς διαστάσεων η νέα γενιά έχει μεγαλώσει σε μήκος κατά 71 mm και σε πλάτος κατά 12 mm, ενώ μεγάλωσαν και οι διαθέσιμοι τροχοί φτάνοντας πλέον έως τις 18 ίντσες. Πίσω, νέα οριζόντια φώτα αναδεικνύουν το πλάτος του οχήματος με τους φαρδείς ώμους και παράγουν μια χαρακτηριστική νυχτερινή υπογραφή σε σχήμα C.

Οι τέσσερις ξεχωριστές εκδόσεις του ολοκαίνουριου Ford Fiesta.

Κάθε μία από τις τέσσερις εκδόσεις Fiesta υιοθετεί τη δική της σχεδιαστική ταυτότητα και μπορεί να εξατομικευτεί περισσότερο με χρωματικές αντιθέσεις σε οροφή και καθρέπτες. Το Fiesta Vignale ξεχωρίζει από τη διαφορετική μάσκα, τα πλαίσια στους προβολέων ομίχλης, και τα διάφορα διακοσμητικά στο πλάι και πίσω. Αντίθετα, το Fiesta Titanium έχει κάθετα τοποθετημένους προβολείς ομίχλης που συνδέονται με ένα νοητό χαμόγελο στον προφυλακτήρα. Σαφώς πιο σπορτίφ από όλα είναι το Fiesta ST-Line, με εικόνα εμπνευσμένη από τις εκδόσεις της Ford Performance. Ειδικά εμπρός, το ST-Line είναι πιο γωνιώδες και επιθετικό, ενώ πίσω υπάρχει και μια λειτουργική αεροτομή. Τέλος, το Fiesta Active είναι το ψηλότερο της οικογένειας λόγω διαφορετικής ανάρτησης, ενώ διαθέτει σκούρα προστατευτικά περιμετρικά και διαφορετικού χρώματος οροφή με μπάρες.

Πιο ποιοτικό και με λιγότερους διακόπτες το εσωτερικό του νέου Ford Fiesta.

Στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει μια αιωρούμενη οθόνη αφής 8 ιντσών.

Εσωτερικά το νέο Ford Fiesta έχει επηρεαστεί από τις έξυπνες συσκευές και tablets.  Εκτός από την αναβαθμισμένη ποιότητα έχει βελτιωθεί η εργονομία αφού πλέον υπάρχουν σχεδόν οι μισοί διακόπτες από ότι πριν, ένα στοιχείο που "βασάνιζε" κάπως τους οδηγούς Fiesta. Σε αυτό συμβάλλει και η χρήση μιας νέας οθόνης αφής 8 ιντσών, η οποία και ενσωματώνει πλέον λειτουργίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας. Βελτιωμένοι είναι οι χώροι για τους πίσω με αύξηση κατά 16 mm στα γόνατα, χάρη στις πιο λεπτές πλάτες των νέων καθισμάτων, ενώ έχουν αυξηθεί και οι διάφοροι χώροι αποθήκευσης αντικειμένων.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει σύνολα βενζίνης και πετρελαίου. Ο γνωστός 1.000άρης EcoBoost βενζίνης διατίθεται σε εκδόσεις με 100, 125 και 140 ίππους, ενώ συνδυάζεται με νέο 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή 6-άρι αυτόματο στην έκδοση 100 ίππων. Ταυτόχρονα θα διατίθεται και ο 3-κύλινδρος ατμοσφαιρικός 1,1 lt με 70 ή 85 ίππους και 5άρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, αντικαθιστώντας τον απερχόμενο 1,25 lt. Σε πετρέλαιο, ο 1,5lt TDCi των 120 ίππων προσφέρει έναν ευέλικτο συνδυασμό ισχύος, ροπής και οικονομίας καυσίμου, εκπέμποντας 89 g/km. Ο κινητήρας αυτός προσφέρεται και σε μια χαμηλότερη έκδοση με 85 ίππους (+10 ίππους από το τρέχων μοντέλο) με εκπομπές της τάξης των 82 g/km CO2.

Τέλος, από πλευράς τεχνολογιών το νέο Ford Fiesta περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα νέο σύστημα προστασίας πεζών που βλέπει και τη νύχτα, το έξυπνο σύστημα παρκαρίσματος Ford Active Park Assist με λειτουργία αυτόματου φρεναρίσματος στο hands-free παρκάρισμα, ενώ για πρώτη φορά θα διατεθεί και μία ανοιγόμενη, πανοραμική, κρυστάλλινη οροφή. Παραμένει φυσικά το γνωστό και αγαπημένο σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC 3 συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto, ενώ ακόμη υπάρχουν συστήματα αναγνώρισης των πινακίδων κυκλοφορίας, αυτόματη εναλλαγή μεγάλης-μεσαίας σκάλας φώτων, Cross Traffic Alert, Adaptive Cruise Control και πολλά άλλα..

Η Ford λανσάρει στο Fiesta μια νέα σειρά εκδόσεων Active Crossover.

Το "χαμογελαστό" Ford Fiesta Titanium.

Το νέο Ford Fiesta Vignale με ανοιγόμενη πανοραμική οροφή.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video