ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Gymkhana GRiD: Στο κέντρο του κόσμου η Ελλάδα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του Gymkhana GRiD που διοργανώθηκε στο Μαραθώνα. Ναι, εδώ στην Ελλάδα μας οι Peter Solberg, Ken Block και η παρέα τους έδωσαν ένα μοναδικό show δεξιοτεχνίας, καίγοντας πολύ λάστιχο και ντριφτάροντας πάντα με το χαμόγελο! Τυχεροί όσοι από εμάς βρέθηκαν στο Μαραθώνα Αττικής και είδαν όλη τη δράση σε πρώτο πλάνο.

Μεγάλος νικητής του Gymkhana GRiD ο Peter Solberg.

Η φιλοσοφία του Gymkhana GRiD και το στήσιμο της πίστας δίνουν την δυνατότητα σε αυτοκίνητα χαμηλότερης ιπποδύναμης να νικήσουν τα τέρατα των 600 ίππων σε μια συγκλονιστική μάχη. Το Gymkhana GRiD έχει δύο κατηγορίες και δίνει την δυνατότητα σε οδηγούς All Wheel Drive (AWD) και Rear Wheel Drive (RWD) να δώσουν μάχες μεταξύ τους αλλά και απέναντι στον χρόνο. Ναι, είναι μια δεξιοτεχνία αυτοκινήτων, ωστόσο δεν έχει καμία -μα καμία- σχέση με τις δεξιοτεχνίες που έχουμε δει μέχρι τώρα στη χώρα μας. Το Gymkhana GRiD είναι μια μεγάλη γιορτή, περιλαμβάνει κορυφαίους αθλητές, πανίσχυρα αυτοκίνητα -πιο ισχυρά από αυτά του WRC- ατελείωτα καμμένα λάστιχα και βεβαίως πανέμορφα κορίτσια.

Το τέρας του Liam Doran που έφτασε ως τον τελικό!

Στο Μαραθώνα και στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα εξελίχθηκαν δύο σκέλη, τα προκριματικά του Σαββάτου και ο μεγάλος τελικός της Κυριακής. Μεγάλος νικητής και ταχύτερος όλων αναδείχτηκε ο δημοφιλής στους Έλληνες, Peter Solberg. Ο άσος τους WRC και οδηγός του WorldRX, επισκέφτηκε και πάλι τη χώρα μας, οδήγησε με το χαμόγελο τη Citroen Xsara WRC του -ελαφρώς τροποποιημένη για την περίσταση- και κέρδισε γράφοντας τον ταχύτερο χρόνο. Ο Νορβηγός κέρδισε στον τελικό τον συναθλητή του στο WorldRX, Liam Doran με Citroen DS3. Ο Ken Block οδήγησε ταχύτατα το Ford Fiesta του αλλά αποκλείστηκε στους ημιτελικούς. Τουλάχιστον είχε την ευκαιρία να δώσει ένα μοναδικό show με donuts γύρω από τον Δήμαρχο του Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη.

Άτυχος στην Ελλάδα ο Ken Block, έφτασε ως τους ημιτελικούς.

Στα πισωκίνητα ταχύτερος ήταν ο Luke Woodham, οδηγώντας εντυπωσιακά το Nissan Silvia, ενώ έντονη παρουσία στο Μαραθώνα έδωσαν και πολλοί Έλληνες οδηγοί. Στην ημέρα του τελικού έφτασαν οι τετρακίνητοι Πάνος Κύρκος, Δημήτρης Παπαδόπουλος και Βασίλης Βελάνης, ενώ με πίσω κίνηση διακρίθηκαν οι Χρήστος Σαϊτάς, Χρήστος Χατζαράς, Απόστολος Κυριακούδης, Αθανάσιος Χάρκας, Θανάσης Ξύτρας, Χαράλαμπος Χρυσανθόπουλος και Λεοντής Βράκας.

Όσο για τον κόσμο, αυτός έφτασε διψασμένος για θέαμα στο Μαραθώνα και γέμισε ασφυκτικά τις κερκίδες για να παρακολουθήσει ένα θέαμα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα. Άλλωστε το Gymkhana GRiD είναι κάτι σαν "once in a lifetime" event για την Ελλάδα, οπότε και το κόστος του εισιτηρίου που έφτανε έως και τα 40 ευρώ δεν έβαλε φρένο στους αμέτρητους petrolheads που βρέθηκαν στην Αττική από κάθε γωνιά της χώρας.

Μια τεράστια γιορτή του motorsport στήθηκε στο Μαραθώνα!

Ο Andreas Bakkerud driftάρει δίχως αύριο το Escort της ομάδας Hoonigan.

Πλήθος κόσμου έφτασε στο Μαραθώνα Αττικής για να απολαύσει τους κορυφαίους showman του κόσμου.

Αγαπάμε Peter Solberg...

Καπνός και θέαμα από τον Luke Woodham και το Nissan Silvia του.

Για αυτούς όμως που δεν τα κατάφεραν να φτάσουν στο Μαραθώνα, ακολουθεί ένα χορταστικό 5ωρο video στο οποίο μπορούμε να (ξανα)απολαύσουμε όλη τη δράση από το μεγάλο τελικό που φιλοξένησε η χώρα μας. Πάρτε λοιπόν έναν κουβά ποπ-κορν, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε:


Φωτο: Monster Energy 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video