ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Chevrolet Camaro γιορτάζει τα 50ά της γενέθλια

Μισό αιώνα πριν, στις 29 Σεπτεμβρίου 1966 ένα αυτοκινητιστικό είδωλο γεννήθηκε, όταν πουλήθηκε η πρώτη ever Chevrolet Camaro. Πέντε γενιές και 5 εκ. αυτοκίνητα αργότερα, το αμερικανικό muscle car γιορτάζει τη στιγμή ορόσημο με μια ειδική έκδοση.

Μισός αιώνας Camaro...

Η Chevrolet Camaro 50th Anniversary Edition είναι διαθέσιμη σε coupe και σε cabriolet, σε εκδόσεις 2LT και 2SS, οι οποίες ξεχωρίζουν από το σκούρο γκρι μεταλλικό χρώμα, τις ειδικές για την περίσταση 20άρες ζάντες αλουμινίου με "ειδικά" κεντρικά καπάκια, ένα νέο bodykit, νέα σατινέ εμπρός γρίλια, εμπρός splitter στο χρώμα του αμαξώματος και τα απαραίτητα εορταστικά λογότυπα μαζί με ένα νέο σετ από ρίγες. Ακόμη, οι επετειακές εκδόσεις έχουν πορτοκαλί εμπρός δαγκάνες φρένων και ένα ξεχωριστό εσωτερικό με μαύρα δέρματα και πορτοκαλί ραφές.

Η επετειακή 2017 Camaro 50th Anniversary.

Στα πλαίσια ου εορτασμού για τα 50 χρόνια της Chevrolet Camaro, έχει δημιουργηθεί και η ιστοσελίδα www.CamaroFifty.com όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν στιγμιότυπα από τους εορτασμούς, να περιηγηθούν στις 6 γενιές του μοντέλου και να γνωρίσουν την ιστορία τους.

Chevrolet Camaro RS Z28 του 1967.

Chevrolet Camaro Z28 του 1978.

Chevrolet Camaro RS του 1992.

Chevrolet Camaro SS 35th Anniversary του 2002.

Chevrolet Camaro ZL1 του 2013.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video