ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

SEAT Ateca X-Perience για τους πιο περιπετειώδεις οδηγούς

Πριν καλά καλά προλάβει να κυκλοφορήσει το νέο SEAT Ateca και οι Ισπανοί έχουν έτοιμη την πιο extreme εκδοχή του γι αυτούς που ζητούν ένα γνήσιο off-roader. Το νέο Ateca X-Perience αποκτά έναν πιο περιπετειώδη χαρακτήρα, ένα πιο σκληροτράχηλο look και all-terain ελαστικά.

Το SEAT Ateca X-Perience έχει νέα εμφάνιση και πιο περιπετειώδη χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τη SEAT, οι πελάτες του Ateca θα το οδηγούν κατά 95% σε άσφαλτο και κατά μόλις 5% εκτός δρόμου. Αυτό που κάνει το νέο Ateca X-Perience, είναι να μεταβάλλει την αναλογία αυτή σε 75% άσφαλτο και 25% εκτός δρόμου, απευθυνόμενο ξεκάθαρα σε αυτούς που το off-roading είναι μέρος της ζωής τους.

Έτσι λοιπόν, το ισπανικό SUV απέκτησε λίγο παραπάνω ύψος, νέα ελαστικά υψηλού προφίλ και νέες ζάντες 18 ιντσών, νέες αλουμινένιες ποδιές εμπρός και πίσω, μαζί με επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες αλλά και μια νέα "αντιχαρακτική" βαφή. Ξεχωρίζουν ακόμη λεπτομέρειες όπως τα προστατευτικά στους προβολείς ομίχλης, οι χρωμιωμένες ράγες οροφής αλλά και μια νέα αεροτομή οροφής για να τονίσει το σπορτίφ παρουσιαστικό.

Ένα νέο χακί χρώμα αμαξώματος έχει προστεθεί στη γκάμα και συνδυάζεται με πορτοκαλί λεπτομέρειες, ενώ αντίστοιχοι γήινοι χρωματικοί συνδυασμοί επικρατούν και στην καμπίνα, με πορτοκαλί ραφές στο τιμόνι, στον επιλογέα ταχυτήτων και στα καθίσματα.

Το SEAT Ateca X-Perience χρησιμοποιεί σύστημα τετρακίνησης 4Drive, με συμπλέκτη Haldex  που κατανέμει αυτόματα τη ροπή ανάμεσα στους δύο άξονες. Επιπρόσθετα, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης με ηλεκτρονικό διαφορικό XDS εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή σε κάθε τροχό.

Το αυτοκίνητο που θα αποκαλύψει η SEAT στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι, θα χρησιμοποιεί τον κορυφαίο της σειράς 2.0 TDI κινητήρα, απόδοσης 190 ίππων και 400 Nm ροπής, και θα συνδυάζεται με κιβώτιο DSG 7 ταχυτήτων. Το νέο SEAT Ateca X-Perience θα λανσαριστεί στην αγορά εντός του 2017.

Νέοι προφυλακτήρες και ελαστικά all-terain πηγαίνουν το Ateca X-Perience σε πιο άγρια εδάφη.

Γήινα χρώματα και πορτοκαλί ραφές στο εσωτερικό του X-Perience.




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video