ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ακόμη καλύτερη και ταχύτερη η Porsche 911 GT3 Cup

Το δημοφιλέστερο αγωνιστικό στον κόσμο, η Porsche 911 GT3 Cup, τώρα έρχεται ακόμη καλύτερη με ένα νέο 4-λιτρο κινητήρα άμεσου ψεκασμού, απόδοσης 485 ίππων

Το δημοφιλέστερο αγωνιστικό στον κόσμο, τώρα καλύτερο από ποτέ.

Η ολοκαίνουρια 911 GT3 Cup ζυγίζει 1.200kg και έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τους τελευταίους κανονισμούς της FIA για το πρωτάθλημα GT3. Κατασκευάζεται στην ίδια γραμμή παραγωγής με τις 911 δρόμου και απευθύνεται βεβαίως σε ιδιώτες και αγωνιστικές ομάδες που θέλουν ένα αξιόπιστο και ικανότατο αγωνιστικό όχημα. Η νέα Porsche 991.2 GT3 Cup κοστίζει στην Ευρώπη 189.900ευρώ προ φόρων και οι πρώτες ομάδες θα την έχουν στα χέρια τους πριν το ξεκίνημα της νέας σαιζόν τον Μάρτιο του 2017.

Σχεδιαστικά οι αλλαγές σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση, περιορίζονται στο εμπρός και πίσω μέρος, όπου είναι σαφώς επηρεασμένο από την 911 facelift, ενώ η αεροτομή μεταφέρθηκε στη νέα γενιά αυτούσια. Οι σημαντικότερες αλλαγές είναι βεβαίως κάτω από το καπό.

Η νέα 991.2 GT3 Cup αποκαλύπτεται στο Παρίσι.

Έτοιμη να βγει στις πίστες το 2017.

Η πίσω αεροτομή μεταφέρθηκε αυτούσια από το προηγούμενο μοντέλο.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video