ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Mercedes-Benz EQ Concept θα κυκλοφορήσει το 2019

Ματιά στο ηλεκτρικό της μέλλον μας δίνει η Mercedes-Benz μέσα από το EQ Concept, ένα ιδιαίτερο crossover με δύο ηλεκτροκινητήρες που παράγουν 402 ίππους σε συνδυασμό και 700 Nm ροπής. Αν είναι έτσι το μέλλον... αν μη τι άλλο ανυπομονούμε!

Μια νέα σειρά αυτοκινήτων ετοιμάζει η Mercedes-Benz με την ονομασία EQ.

Τα γράμματα EQ θα συνοδεύουν στο μέλλον όλα τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Mercedes-Benz, και αυτά αν μη τι άλλο θα είναι αρκετά, αφού η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει ήδη κατοχυρώσει τις ονομασίες  EQ Inside, EQ Boost και EQ Genration.

Το πρωτότυπο έχει όμορφη σπορ σιλουέτα, αρκετά δυναμική για να μπορέσει να θεωρηθεί crossover, ενώ "φοράει" μια μπαταρία 70kWh που κινεί τα δύο ηλεκτρομοτέρ. Η Mercedes-Benz EQ μπορεί να φτάσει τα 100 km/h απο στάση σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα, τη στιγμή που η αυτονομία φτάνει τα 500 km.

Στο εσωτερικό, το πρωτότυπο εκμεταλλεύεται στο μέγιστο τους χάρτες της HERE, οι οποίοι ανήκουν στη Daimler (από κοινού με τις Audi και BMW), κάτι που βεβαίως έχει να δώσει πολλά πλεονεκτήματα στο κομμάτι της αυτόνομης οδήγησης. Η καμπίνα περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή TFT 3D οθόνη 24 ιντσών, η οποία εκτός από την πλοήγηση μπορεί να φιλοξενεί και πολλές άλλες τεχνολογίες συμπεριλαμβανομένου της δυνατότητας επικοινωνίας με άλλα αυτοκίνητα (;).

Το πρώτο μοντέλο της σειράς EQ θα είναι μια έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου που βλέπουμε, ενώ για την κατασκευή του θα χρησιμοποιηθούν αλουμίνιο και ανθρακονήματα. Η Mercedes-Benz υπολογίζει να λανσάρει το μοντέλο το 2019.

Ένα ηλεκτρικό crossover 402 ίππων και 700 Nm ροπής. Αυτό είναι το EQ Concept.

Στο εσωτερικό της Mercedes-Benz EQ Concept.

Στην καμπίνα κυριαρχεί ένα 3D display σε μία οθόνη TFT 24''.

Η Mercedes-Benz σκοπεύει να έχει έτοιμη την έκδοση παραγωγής του EQ το 2019.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video