ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Ken Block και η παρέα του για ούζο, λίγο πριν το Gymkhana GRiD

Το Gymkhana GRiD με όλο το δημοφιλές cast παγκόσμιων οδηγών έρχεται στην Ελλάδα, στις 29-30 Οκτωβρίου. Η πιο rock & roll έκδοση του μηχανοκίνητου αθλητισμού που λιώνει λάστιχα, μια μίξη Drift και Drag Racing, έχει αρχηγό τον Ken Block

Ο Ken Block, ο Peter Solberg και η παρέα τους διαφημίζουν τη χώρα μας εν όψη του τελικού.

Η φιλοσοφία του Gymkhana GRiD και το στήσιμο της πίστας δίνουν την δυνατότητα σε αυτοκίνητα χαμηλότερης ιπποδύναμης να νικήσουν τα τέρατα των 600 ίππων σε μια συγκλονιστική μάχη. Το Gymkhana GRiD έχει δύο κατηγορίες και δίνει την δυνατότητα σε οδηγούς All Wheel Drive (AWD) και Rear Wheel Drive (RWD) να δώσουν μάχες μεταξύ τους αλλά και απέναντι στον χρόνο. Η μεγαλύτερη ευκαιρία όμως είναι να βρεθούν αντιμέτωποι με τον Ken Block και τους υπόλοιπους διεθνείς οδηγούς, όπως ο άσσος του WRC και αγαπητός σε όλους τους Έλληνες, Peter Solberg.

Ο Peter Solberg διαβάζει ελληνική εφημερίδα...

Για τον τελικό του 2016 European Gauntlet, το GRiD θα έρθει για πρώτη φορά στον Μαραθώνα Αττικής, στις 29-30 Οκτωβρίου. Για τον Ken Block θα είναι μεγάλη χαρά να αγωνιστεί στην Ελλάδα ως οπαδός του θρυλικού Ράλλι Ακρόπολις:

Είμαι ενθουσιασμένος που το επόμενο Gymkhana GRiD: European Gauntlet θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα. Όταν ξεκίνησα τo Gymkhana ήταν ένας τρόπος να εξασκηθώ στον έλεγχο του αυτοκινήτου αλλά το βασικότερο να περάσω καλά πίσω από το τιμόνι. To Gymkhana GRiD και τα Gymkhana videos με έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, ανυπομονώ να βρεθώ στον Μαραθώνα για να παρουσιάσω το Gymkhana GRiD σε ένα καινούργιο κοινό. Προσωπικά παρακολουθούσα τα Ράλλυ Ακρόπολις για αρκετά χρόνια και το πάθος του Ελληνικού κοινού είναι φανταστικό. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα τρομερό Σαββατοκύριακο.

Ο Block δεν θα είναι φυσικά μόνος του. Έχει φροντίσει να βρίσκονται μαζί του οι οδηγοί Petter Solberg, Andreas Bakkerud, Liam Doran, Steve 'Baggsy' Biagioni, Shane Lynch, Buttsy Butler, Riku Tahko, Dmitriy Illyuk, Luke Woodham και το Fail Crew από την Ρωσία.

Μυρωδιά καμένου λάστιχου αναμένεται τον άλλο μήνα στο Μαραθώνα.

Ο Ken Block θα οδηγήσει την τετρακίνητη Mustang που γνωρίσαμε μέσα από τα Gymkhana video.




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video