ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Λάμπρος Αθανασούλας στο Ράλλυ Κύπρου με Fiesta R5

Ο σούπερ-σταρ του Ράλλυ Ακρόπολις, Λάμπρος Αθανασούλας, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση του ERC συμμετέχοντας στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίου αγώνα του πρωταθλήματος 2016 ERC.

Έτσι θα είναι το Ford Fiesta R5 των Αθανασούλα-Κουζιώνη στο Ράλλυ Κύπρου.

Ο Αθανασούλας που τερμάτισε δεύτερος γενικής στο δικό μας Ράλλυ Ακρόπολις, με ένα Skoda Fabia R5, ταξιδεύει στην Κύπρο όπου θα τρέξει με ένα Ford Fiesta R5 της Motorsport Italia και τον Χρήστο Κουζιώνη στο δεξί μπάκετ. Η συμμετοχή αποφασίστηκε μετά από πρόσκληση του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου, καθώς και την υποστήριξη κυπριακών εταιρειών.

Το Ράλλυ Κύπρου θα διεξαχθεί στις 7-9 Οκτωβρίου σε μικτές ειδικές διαδρομές (38% άσφαλτος και 62% χώμα), με επίκεντρο τη Λευκωσία. Ο αγώνας θα είναι τριήμερος, με συνολικό μήκος 829,64 km εκ των οποίων τα 213 km θα αποτελέσουν το καθαρό μήκος των 14 ειδικών διαδρομών. Στα "highlights" της φετινής διοργάνωσης περιλαμβάνεται η επιστροφή των νυχτερινών ειδικών διαδρομών, όπως και η διεξαγωγή μιας super-stage το Σάββατο. Την Κυριακή τα πληρώματα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν χρηματικά ποσά στη Love Cyprus Golden Stage, η οποία θα αποτελείται από τις δύο τελευταίες ειδικές διαδρομές του αγώνα.

Ο Λάμπρος Αθανασούλας σχολίασε σχετικά:
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε για πρώτη φορά στο Ράλλυ Κύπρου κι αυτό χάρη στην πρόσκληση-στήριξη του ΚΣΑ. Τους ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Συνδέσμου, κ Αντώνη Μιχαηλίδη! Η αλλαγή αυτοκινήτου αλλά και συνοδηγού πιστεύω πως δεν θα μας επηρεάσει, μιας που τα αυτοκίνητα της κατηγορίας R5 είναι λίγο πολύ παραπλήσια, ενώ με τον Χρήστο έχουμε βρεθεί πολλές φορές μαζί, σε αναγνωρίσεις ειδικών. Ανυπομονώ να βρεθώ την επόμενη εβδομάδα στο νησί της Αφροδίτης και ελπίζω σε ένα καλό αποτέλεσμα!



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video