ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η νέα Porsche Panamera είναι πιο όμορφη από ποτέ

Αποκαλύφθηκε επισήμως η νέα Porsche Panamera, το αυτοκίνητο που επανατοποθετεί τη μάρκα δυναμικά στην κατηγορία των σπορ πολυτελών sedan. Και επιτέλους, οι σχεδιαστές έλαβαν σοβαρά υπόψη τους τα σχόλια του κόσμου και έδωσαν στην Panamera την ομορφιά που της έλλειπε χρησιμοποιώντας στοιχεία από την τελευταία γενιά της 911.

Αυτή είναι η δεύτερης γενιάς Porsche Panamera και είναι μακράν πιο όμορφη από πριν.

Εκ πρώτης αντιλαμβάνεται κανείς τη νέα γραμμή οροφής που θυμίζει όσο ποτέ άλλοτε ένα coupe μοντέλο. Με νέο σχήμα στα πλαϊνά παράθυρα και στοιχεία στο πίσω μέρος που παραπέμπουν ευθέως στην 991, η νέα Porsche Panamera μας κάνει ξεκάθαρο ότι είναι ένα από τα πιο σπορ τετράθυρα μοντέλα στον πλανήτη. Ο πίσω διαχύτης, το ρομποτικό πίσω σπόιλερ στην Panamera Turbo, μαζί με τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης φροντίζουν ώστε να κάνουν το πίσω μέρος της νέας Porsche απολαυστικό στο μάτι.

Παρά το ότι η δεύτερη γενιά είναι μακρύτερη, φαρδύτερη και ψηλότερη από πριν, είναι πολύ πιο εντυπωσιακή από όποια πλευρά και να την κοιτάξεις. Το αμάξωμα είναι εξολοκλήρου αλουμινένιο, ενώ το εμπρός μέρος ακολουθεί πιστά τη λογική των υπόλοιπων καινούριων Porsche, πλησιάζοντας περισσότερο στη φιλοσοφία της νέας 911 όσο και των ανανεωμένων Cayman/Boxster.

Η νέα Panamera είναι πιο γρήγορη και πιο τεχνολογικά προηγμένη.

Η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει δύο νέα twin-turbo σύνολα, τα οποία δεν είναι μόνο πιο ισχυρά από πριν αλλά και πιο αποδοτικά σε κατανάλωση και ρύπους. Η Panamera 4S κινείται από τον 2.9 twin-turbo V6 με ισχύ 440 ίππων, ενώ η Panamera Turbo υιοθετεί έναν 4-λιτρο twin-turbo V8 με 550 ίππους. Για αυτούς που ζητούν περισσότερη οικονομία, διαθέσιμος είναι και ένας 3-λιτρος  V6 πετρελαιοκινητήρας με 422 ίππους. Ανάμεσα στα υπόλοιπα στοιχεία της νέας Porsche Panamera περιλαμβάνονται και τεχνολογίες αερανάρτησης, το νέο 8άρι κιβώτιο PDK, 4D Chassis Control και τετραδιεύθυνση παρόμοια με αυτή της 911 GT3. Στον τομέα των επιδόσεων, η Panamera 4S μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 4,4 δευτερόλεπτα (4,2 με Sport Chrono), φτάνει στην τελική των 289 km/h και έχει μέση κατανάλωση 8,2 lt/100km (CO2 186 g/km). Η πιο ισχυρή Panamera Turbo κάνει το 0-100 km/h σε 3,8 δευτ. (3,6 με Sport Chrono), έχει τελική 306 km/h και καίει 9,4 lt/100km (214 g CO2/km), ενώ η 4S Diesel αντίστοιχα χρειάζεται 4,5 δευτερόλεπτα, φτάνει τα 285 km/h και ρίχνει την κατανάλωση στα 6,8 lt/100km με εκπομπές CO2 στα 178 g/km.

Εντελώς νέο είναι το εσωτερικό στη νέα Porsche Panamera.

Εντελώς καινούριο είναι το εσωτερικό με πολυτέλεια και ανέσεις που εντυπωσιάζουν. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ωστόσο, συγκεντρώνουν οι ρυθμίσιμες οθόνες LED 7 ιντσών του νέου Advanced Cockpit, αριστερά και δεξιά από το στροφόμετρο, το μοναδικό αναλογικό στοιχείο που παραπέμπει στο κοντέρ της 1955 356 A. Στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει και μια μεγαλύτερη οθόνη αφής 12,3 ιντσών, θυμίζοντας tablet, η οποία και φιλοξενεί όλες τις λειτουργίες multimedia συμπεριλαμβανομένου του συστήματος συνδεσιμότητας Apple CarPlay και την εικόνα μιας νέας θερμικής κάμερας που διευκολύνει την όραση στο σκοτάδι.

Η Porsche ξεκινά άμεσα να δέχεται παραγγελίες για τη νέα Panamera, αν και δεν πρόκειται να τη δούμε να κυκλοφορεί στους δρόμους πριν το 2017.



Προσέξτε το τελείωμα της οροφής και της ουράς. Σχήμα εμπνευσμένο από την Porsche 911.

Σπορ διάκοσμος εμπλουτισμένος με δέρμα, carbon και τρεις μεγάλες ψηφιακές οθόνες LED.

Πολυτέλεια και γρήγορες μετακινήσεις για τέσσερις.

Τα προαιρετικά εμπρός φώτα LED δημιουργούν ένα δυναμικό ύφος αλλά διατίθενται ως έξτρα.

Εντυπωσιακή η "ρομποτική" πίσω αεροτομή της Panamera Turbo που σηκώνεται και ανοίγει αυτόματα.

Ο βασική Panamera 4S είναι επίσης turbo και αποδίδει 440 ίππους.

Εντυπωσιακά τα πίσω φώτα LED, ειδικά όταν πέφτει το σκοτάδι.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video