ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

33ο Rally Φθιώτιδος με νικητές τους Φιλλιπίδη-Μαχαίρα

Στο χνάρια των πρόσφατων ακροπολικών ειδικών διαδρομών φιλοξενήθηκε με επιτυχία το 33ο Rally Φθιώτιδος, που αποτέλεσε τον 5ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ και ανέδειξε ως νικητές τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος, Φιλλιπίδη-Μαχαίρα με Mitshubishi Lancer Evo IX.

Νικητές στο 33ο Rally Φθιώτιδος οι Φιλλιπίδης-Μαχαίρας.

Το αγωνιστικό menu περιελάμβανε δύο επαναλαμβανόμενες και μεγάλες σε μήκος ειδικές διαδρομές (Ελευθεροχώρι & Ρεγγίνι-Καρυά), αλλά και μια υπερειδική διαδρομή κοντά στην πόλη της Λαμίας, συμπληρώνοντας συνολικά 76,5 απαιτητικά χιλιόμετρα. Με τον καιρό να είναι σύμμαχος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, τα 32 πληρώματα ρίχτηκαν στη μάχη με το χρονόμετρο και τα σκληροτράχηλα χώματα, προσφέροντας πλούσιο θέαμα και πολλά κιλά σκόνης στους θεατές.

Οι νικητές Φιλλιπίδης-Μαχαίρας σημείωσαν το ταχύτερο χρόνο σε 3 από τις 5 ειδικές του 33ο Rally Φθιώτιδος και με ένα σταθερό ρυθμό κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρωτιά. Πίσω τους βρέθηκαν οι τοπικοί Χαλκιάς-Πετρόπουλος με Subaru Impreza STI μετά από ένα γρήγορο και απροβλημάτιστο αγώνα. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου της γενικής κατάταξης βρέθηκαν οι Σπανός-Γκοτόβος (Subaru Impreza) οι οποίοι, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στον κινητήρα, κατάφεραν να φτάσουν στον τερματισμό πραγματοποιώντας ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Μια θέση πιο πίσω τερμάτισαν οι Ζούνης-Ιντζόγλου (Subaru Impreza STI), προσθέτοντας στο ενεργητικό τους ακόμη μία αξιόλογη εμφάνιση σε χωμάτινο ράλλυ.

Δεύτεροι γενικής μετά από έναν καλό αγώνα οι Χαλκιάς-Πετρόπουλος με το Impreza STi.

Η 5η θέση της γενικής κατάταξης συνοδεύτηκε με πρωτιά στην κατηγορία F2 για τους Pazonen-Κοτρώνη, οι οποίοι σημείωσαν για ακόμη μια φορά υψηλές επιδόσεις μαζί με το "μικρό" αλλά γεμάτο ψυχή Toyota Yaris. Πίσω από τους νικητές της F2 τερμάτισαν οι Βελάνης-Βελάνης (Mitsubishi Lancer Evo IX) που ενώ σημείωσαν τον ταχύτερο χρόνο στην τελευταία ειδική διαδρομή, είχαν χάσει τις ελπίδες τους για κάτι καλύτερο από το πρωί της Κυριακής. Ο λόγος ήταν ένα κλαταρισμένο λάστιχο στη δεύτερη ειδική που τους στέρησε πολύτιμο χρόνο, αφού προτίμησαν να βρουν το κατάλληλο μέρος για την αλλαγή έτσι ώστε αρχικά να είναι ασφαλές οι ίδιοι και έπειτα να μην εμποδίζουν τη διέλευση των υπόλοιπων αγωνιστικών. Μια κίνηση που αξίζει ιδιαίτερη μνεία, περισσότερο από τις αγωνιστικές επιδόσεις, αφού σε οποιαδήποτε περίπτωση προέχει η ασφάλεια όλων των αγωνιζόμενων.

Οι εγκαταλείψεις δεν έλειψαν από το απαιτητικό 33ο Rally Φθιώτιδος, με 14 πληρώματα να μην καταφέρνουν να φτάσουν στο τερματισμό. Μερικοί από τους άτυχους ήταν οι τετρακίνητοι Παντελή-Κούγιας (Mitsubishi Lancer Evo X), αλλά και Αλυγιζάκης-Καϊτατζής (Mitsubishi Lancer Evo IX) που εγκατέλειψαν λόγω μηχανικής βλάβης αμφότεροι, ενώ οι Τζέμος-Παπαρινόπουλος (Mitsubishi Lancer Evo VIII) βρέθηκαν εκτός μετά από δύο κλαταρισμένα λάστιχα.

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου της γενικής κατάταξης βρέθηκαν οι Σπανός-Γκοτόβος με Subaru Impreza.

Πρωτιά στην F2 για τους Pazonen-Κοτρώνη με το Toyota Yaris,



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video