ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το ανανεωμένο Subaru BRZ έχει νέα μούτρα και 5hp επιπλέον

Με σχεδιαστικές πινελιές, βελτιώσεις στο set-up και μεγαλύτερη ισχύ, το ανανεωμένο Subaru BRZ αποκαλύπτεται σε συνέχεια και της αντίστοιχης ανανέωσης στο αδελφό Toyota GT86.

Το ανανεωμένο Subaru BRZ έρχεται με περισσότερες αλλαγές από αυτές που φαίνονται με γυμνό μάτι.

Είναι γεγονός πως οι σχεδιαστικές αλλαγές εμπρός, πίσω και στο εσωτερικό απογειώνουν ακόμη περισσότερο την εμφάνιση στο ανανεωμένο coupe της Subaru. Το νέο BRZ έχει έναν πιο δυναμικό εμπρός προφυλακτήρα, νέα φώτα με ενσωματωμένα LED ημέρας, εντελώς νέα και αλουμινένια πίσω αεροτομή (η οποία στην πρώτη επίσημη φωτογραφία φαίνεται και ελαφρώς μεγαλύτερη), αλλά και νέα πίσω φώτα τεχνολογίας LED. Την εξωτερική εικόνα συμπληρώνουν οι νέας σχεδίασης ζάντες αλλά και μια ανανεωμένη χρωματική παλέτα.

Στο εσωτερικό, το ανανεωμένο Subaru BRZ έχει αναβαθμισμένο εξοπλισμό και μια νέα οθόνη 4,2 ιντσών ενσωματωμένη μέσα στον πίνακα οργάνων που μπορεί να παρέχει πληροφορίες για τις δυνάμεις "G", επιτάχυνση/επιβράδυνση, γωνία τιμονιού, θερμοκρασίες λαδιού και νερού αλλά και χρονόμετρο για καταγραφή γύρων σε μια πίστα. Νέο είναι το τριάκτινο τιμόνι αλλά και οι επενδύσεις σε ταμπλό και καθίσματα.

Ένα ψηφιακό πολυόργανο έχει προστεθεί στον πίνακα οργάνων του ανανεωμένου Subaru BRZ.

Το ζουμί της υπόθεσης βρίσκεται βεβαίως στις μηχανικές βελτιώσεις όπου χρησιμοποιούνται πλέον νέα αμορτισέρ και ελατήρια, μαζί με μια πιο παχιά πίσω αντιστρεπτική δοκό, ενώ γενικότερες βελτιώσεις έχουν γίνει στο αμάξωμα για αυξημένη ακαμψία. Διαθέσιμο είναι και ένα "Track Mode", το οποίο ουσιαστικά αντικαθιστά το γνώριμο "Sport" του τρέχοντος μοντέλου. Ο 2-λιτρος Boxer κινητήρας έχει δεχθεί και αυτός αρκετές εσωτερικές αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένου νέων βαλβίδων, εκκεντροφόρων και κυλινδροκεφαλών. Σε συνδυασμό και με τη νέα αλουμινένια εισαγωγή και την επανασχεδιασμένη εξάτμιση, η απόδοση έχει αυξηθεί στους 205 ίππους και η ροπή στα 211 Nm, βελτίωση κατά 5hp και 11 Nm σε σύγκριση με το τρέχον μοντέλο.

Ταυτόχρονα η Subaru ανακοίνωσε για το νέο BRZ και ένα "Performance Package", το οποίο προσθέτει επιπλέον ισχυρότερες δαγκάνες της Brembo εμπρός και πίσω, σπορ ανάρτηση της SACHS Performance και διαφορετικές ζάντες 17 ιντσών σε μαύρο χρώμα.

Το λανσάρισμα του νέου Subaru BRZ υπολογίζεται να γίνει μετά το καλοκαίρι, ενώ το Performance Package θα διατεθεί από το 2017.

Το Performance Package θα περιλαμβάνει διαφορετικές ζάντες, φρένα Brembo και αναρτήσεις SACHS.

Νέος σχεδιασμός για τα εμπρός φώτα με ενσωματωμένα LED.

Αλλαγές πίσω περιορίζονται στα νέα φώτα LED και την αεροτομή.

Η νέα πίσω αλουμινένια αεροτομή παρέχει βελτιωμένο downforce.

Νέα χρώματα για το Subaru BRZ, ανάμεσα στα οποία και το κίτρινο!

Πιο πλούσιος είναι ο εξοπλισμός, περιλαμβάνοντας πλέον και μια μικρότερη οθόνη LCD εντός του πίνακα οργάνων.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video