ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σαρωτική νίκη της Mercedes-AMG στις 24h του Nürburgring

Με σαρωτική νίκη της Mercedes-AMG ολοκληρώθηκε ο 44ος αγώνας 24h του Nürburgring, με τρεις Mercedes-AMG GT3 στο βάθρο. Νικήτρια ομάδα ήταν η Black Falcon, ενώ ακολούθησαν η Haribo Racing Team και η HTP Motorsport. Συνολικά 5 Mercedes-AMG GT3 βρέθηκαν μέσα στην πρώτη 10άδα του αγώνα.

Μεγάλος νικητής στις 24h του Nurburgring η Black Falcon με τη #4 Mercedes-AMG GT3.

Τα "μαύρα γεράκια" είχαν κερδίσει στον 24ωρο αγώνα και το 2013, ενώ φέτος επανέλαβαν το θρίαμβο τους με την #4 Mercedes-AMG GT3 των Bernd Schneider, Maro Engel, Manuel Metzger αλλά και τον ελληνο-βρετανό Adam Christodoulou! Στο δεύτερο σκαλί βρέθηκε το πλήρωμα της #88 Mercedes-AMG GT3 της Haribo, οι Uwe Alzen, Arnold Lance David, Maximilian Götz και Jan Seyffarth, ενώ οι Christian Vietoris, Marco Seefried, Christian Hohenadel Christian και Renger Van der Zande οδήγησαν το αυτοκίνητο με το #29 της HTP Motorsport.

Με 5 αυτοκίνητα στη 10άδα, η Mercedes-AMG έδειξε αν μη τι άλλο ποιος είναι ο κυρίαρχος στο Nürburgring, σπάζοντας δυναμικά το διπλό σερί της Audi στο συγκεκριμένο αγώνα. Δυστυχώς τα R8 LMS δεν κατάφεραν κάτι καλύτερο από την  6η θέση του #2 αυτοκινήτου της Team WRT, ενώ μια εξαιρετική εμφάνιση έκανε η καινούρια BMW M6 GT3 της Rowe Racing, παίρνοντας την 5η θέση στη γενική κατάταξη. Η #38 Bentley Continental GT3 της C ABT Racing, η #75 Mercedes-AMG GT3 της ZakSpeed, η #44 Porsche 911 GT3 R της Falken και το #16 Audi R8 LMS της Twin Busch ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα του αγώνα.

Η #88 Mercedes-AMG GT3 της Haribo Racing τερμάτισε δεύτερη.

Η πρώτη θέση στον αγώνα άλλαξε χέρια 32 φορές, τις περισσότερες μεταξύ των Mercedes, των δύο M6 GT3 της Rowe Racing και Schubert Motorsport, αλλά και της Manthey Porsche 911 GT3. Το σημαντικότερο απρόοπτο στον αγώνα ήταν -όπως γράψαμε κι εδώ- το περιστατικό με την κόκκινη σημαία, περίπου στα 50 λεπτά από την έναρξη. Μια καταιγίδα με χαλάζι έπληξε ένα σημείο της πίστας μετά τη στροφή Aremberg, με αποτέλεσμα πολλά αυτοκίνητα να βρεθούν εκτός δρόμου, καθώς η πίστα γέμισε κυριολεκτικά με πάγο από τον ουρανό! Περίπου 25 αυτοκίνητα έφυγαν εκτός ελέγχου στις μπαριέρες, με αποτέλεσμα ο αγώνας να τεθεί υπό καθεστώς κόκκινης σημαίας για περίπου 4 ώρες. Δείτε στο video τι έγινε:


Στην επανεκκίνηση η #22 BMW M6 GT3 βρέθηκε στην κορυφή, με τρεις AMG GT3 να ακολουθούν. Η ομάδα της Haribo κατάφερε και μετά από 7 ώρες αγώνα τοποθέτησε τα αυτοκίνητα της στην κορυφή της κατάταξης, με τρίτη την #912 Manthey Porsche 911 GT3 R. Το ένα αυτοκίνητο της Manthey Porsche εγκατέλειψε λίγο πριν ξημερώσει, ακολουθούμενο από την #18 BMW M6 GT3 της Schubert Motorsport. Το ξημέρωμα βρήκε πέντε AMG GT3 να οδηγούν την κούρσα, με τη #88 της Haribo εμπρός από την #9 της Black Falcon και τα δύο αυτοκίνητα της HTP Motorsport.

Στις πέντε ώρες πριν το τέλος, η Black Falcon έκανε την κίνηση της και πέρασε στην κρυφή με την #4 Mercedes-AMG GT3, ενώ η τελευταία M6 της Schubert Motorsport εγκατέλειψε μετά από σύγκρουση προσπερνώντας ένα άλλο αυτοκίνητο.

Γενική κατάταξη

1. Black Falcon – #4 Mercedes-AMG GT3
2. Haribo Racing – #88 Mercedes-AMG GT3
3. HTP Motorsport – #29 Mercedes-AMG GT3
4. Black Falcon – #9 Mercedes-AMG GT3
5. Rowe Racing – #23 BMW M6 GT3
6. Team WRT – #2 Audi R8 LMS
7. C ABT Racing – #38 Bentley Continental GT3
8. ZakSpeed – #75 Mercedes-AMG GT3
9. Falken Motorsport – #44 Porsche 911 GT3 R
10. Twin Busch Motorsport – #16 Audi R8 LMS

Για όσους δεν είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το τέλος του 24ωρου αγώνα, δείτε εδώ τα τελευταία 10 λεπτά μαζί με ολόκληρη τη διαδικασία του τερματισμού.

Τρίτη θέση για την ομάδα HTP Motorsport και την #29 Mercedes-AMG GT3.

Στην 4η θέση άλλος ένας τερματισμός για τη Black Falcon.

Πολύ καλή εμφάνιση για τη Rowe Racing με τη νέα BMW M6 GT3.

7η θέση για τη Bentley της C ABT.

Πρώτη Porsche στις 24h του Nurburgring η #44 911 GT3 R της Falken, πίσω στην 9η θέση της γενικής.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video