ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ήρθε το Ford EcoSport, το δικίνητο και αποκλειστικά turbo μικρό SUV

Το ολοκαίνουριο Ford EcoSport ξεκινά την πορεία του και στην ελληνική αγορά, αποτελώντας την πρόταση της μάρκας για ένα μικρό προσθιοκίνητο SUV, αρκετά μικρότερο από το αδελφό Ford Kuga.

Το Ford EcoSport έφτασε και στην ελληνική αγορά.

Το Ford EcoSport έχει όλα τα οπτικά χαρακτηριστικά ενός νεανικού και συμπαγούς SUV, ενώ διατίθεται σε μια γκάμα με δύο επίπεδα πλούσιου εξοπλισμού και σε συνδυασμό με δύο κινητήρες βενζίνης και έναν diesel. Είναι ένα αυτοκίνητο που δεν προορίζεται για σκληρό off-road αλλά για άνετες μετακινήσεις εκτός ασφάλτου, κυρίως λόγω αυξημένου ύψους. Το αστικό περιβάλλον και τα μικρής αποστάσεως ταξίδια είναι πιο ταιριαστά στο crossoverοειδές παρουσιαστικό του. Και αυτό γιατί το Ford EcoSport είναι αποκλειστικά προσθιοκίνητο και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο  5 ταχυτήτων.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τον υπερτροφοδοτούμενο 1.0L EcoBoost σε δύο εκδόσεις με 125 και 140 ίππους και αντίστοιχα 170 και 180 Nm ροπής. Η ισχυρότερη εκ των δύο κάνει το 0-100 km/h σε 11,8 δευτερόλεπτα και έχει μέση κατανάλωση 5,4 lt/100km σύμφωνα με τη Ford. Σε πετρέλαιο ο 1.5lt TDCi αποτελεί μονόδρομο, με ισχύ 95 ίππους και 215Nm, επίσης μόνο με κίνηση εμπρός και μηχανικό 5άρι κιβώτιο. Εδώ η μέση κατανάλωση πέφτει στα 4,4 lt/100km και το 0-100 ανεβαίνει στα 14 δευτερόλεπτα.


Τεχνικά χαρακτηριστικά
Συνολικό μήκος (με / χωρίς ρεζέρβα): 4.273/4.017 mm
Συνολικό πλάτος: 2057 mm
Συνολικό ύψος: 1650 mm
Μεταξόνιο: 2519 mm
Γωνία προσέγγισης: 21 μοίρες
Κύκλος στροφής – στους τροχούς (m): 10,6
Απόσταση από το έδαφος (diesel/βενζίνη: 160/190
Χωρητικότητα χώρου αποσκευών: 355 lt
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ: 52 lt

Τυπικό εσωτερικό Ford, με ποιότητα και μπόλικη τεχνολογία.

To Ford EcoSport διατίθεται σε δύο εκδόσεις: Titanium και Titanium S. Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος ακόμη και από τη βασική, περιλαμβάνοντας 7 αερόσακους, Intelligent Protection System (IPS), ESC με Hill Launch Assist, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί KeyFree, εμπρός φώτα ημέρας LED και προβολείς Follow Me Home, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, αισθητήρε φωτός και βροχής, cruise control, δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια, αυτόματο ηλεκτρονικό κλιματισμό, ημιδερμάτινες επενδύσεις, σύστημα πολυμέσων με δορυφορικό σύστημα πλοήγησης, Bluetooth, θύρα USB, Ford SYNC 1.1, 6 ηχεία και κάμερα οπισθοπορείας.

Οι τιμές του Ford EcoSport στην Ελλάδα ξεκινούν από τις 19.340 ευρώ στην έκδοση 1.0L Ecoboost 125 Titanium, ενώ για τις εκδόσεις των 140 ίππων απαιτούνται επιπλέον 600 ευρώ (από 19.940 ευρώ). Οι εκδόσεις diesel κοστίζουν από 21.790 ευρώ.

Το αποκλειστικά προσθιοκίνητο Ford EcoSport προορίζεται για λιγότερο off-road από όσο προδίδει η εμφάνιση του.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video