ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γιατί διακόπηκε ο 24ωρος αγώνας του Nürburgring;

Ο αγώνας ξεκίνησε και πριν ολοκληρωθεί η πρώτη ώρα, παγάκια έπεσαν από τον ουρανό, στέλνοντας τα αγωνιστικά στις μπαριέρες σαν τις μέλισσες στο μέλι!

Η πίστα γέμισε με πάγο και ο 24ωρος αγώνας του Nurburgring διεκόπη προσωρινά.

Όταν λέμε ότι οι 24 ώρες του Nürburgring θεωρείται ως ο δυσκολότερος και πιο απρόβλεπτος αγώνας της χρονιάς, το εννοούμε και αυτό επιβεβαιώνεται και στην πράξη. Ο φετινός αγώνας ξεκίνησε κανονικά αλλά πριν καν συμπληρωθεί μία ώρα διακόπηκε με κόκκινη σημαία λόγω σφροδρής χαλαζόπτωσης που γέμισε κυριολεκτικά την πίστα με πάγο!

Η βροχή ξεκίνησε σε ένα κομμάτι της πίστας, ωστόσο κανείς δεν είχε προβλέψει τη χαλαζόπτωση. Έκπληκτοι όλοι είδαμε τους ανήμπορους οδηγούς να φεύγουν στο κομμάτι μεταξύ Arenberg και Metzgefeld, κυριολεκτικά ο ένας πίσω από τον άλλο. Η εικόνα ήταν σοκαριστική, με την πίστα να γεμίζει με πάγο και νερό, ενώ περίπου 25 αυτοκίνητα έφυγαν στη μπαριέρα! Στην άλλη άκρη της πίστας, στην ευθεία εκκίνησης και τερματισμού, με το ζόρι έπεσαν μερικές ψιχάλες...

Όλα αυτά συνέβησαν περί τις 17:30 ώρα Ελλάδος, ενώ ο αγώνας ξεκινά και πάλι στις 20:20. Δείτε τον ζωντανά μέσα από το www.trcoff.gr εδώ.

Σχεδόν 25 αυτοκίνητα βρέθηκαν εκτός δρόμου λόγω πάγου!



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video