ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η καρέκλα της Nissan που παρκάρει μόνη της!

Nissan Intelligent Parking Chair (1)

Οι μηχανικοί της Nissan σε συνεργασία με την ομάδα Birdman, παρουσίασαν ακόμη μια πρωτότυπη ιδέα. Τι είναι; Μια καρέκλα που “παρκάρει” στην θέση της, μόνη της! Οι τεχνικοί της Nissan ονομάζουν την καρέκλα “Intelligent Parking Chair” και για την κατασκευή της βασίστηκαν στην τεχνολογία του συστήματος Intelligent Park Assist.

Η καρέκλα είναι σε θέση να πηγαίνει μόνη της στην προκαθορισμένη θέση κάτω από το γραφείο, με την Nissan να δημιουργεί μια ειδική βάση, μέσα στην οποία υπάρχουν ηλεκτρικοί κινητήρες και ειδικά σχεδιασμένοι τροχοί που επιτρέπουν στην καρέκλα να κινείται ελεύθερα προς όλες τις κατευθύνσεις. Το σύστημα χρησιμοποιεί και την εικόνα που καταγράφουν τέσσερις κάμερες που είναι εγκατεστημένες στην οροφή του δωματίου, οι οποίες και δημιουργούν αποτελεσματικά έναν χάρτη του χώρου, έτσι ώστε οι καρέκλες να κινούνται σε αυτόν.

Nissan Intelligent Parking Chair (2)Όπως θα δεις στο video, οι καρέκλες πηγαίνουν στην θέση τους, απλά όταν ένας υπάλληλος χτυπήσει τα χέρια του. Στόχος των ανθρώπων της Nissan με την “Intelligent Parking Chair” ήταν να αναδείξουν πως η τεχνολογία Intelligent Park Assist της Nissan μπορεί να χρησιμεύσει ώστε “να εμπλουτιστούν οι ζωές των ανθρώπων μέσα από την τεχνολογία”.

INTELLIGENT PARKING CHAIR | Inspired by NISSAN #技術の日産
01:47
【メイキング】INTELLIGENT PARKING CHAIR | Inspired by NISSAN
02:08


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video