ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πώς σου φαίνεται αυτό για αυτοκίνητο του μέλλοντος;

Mirrow Provocator 1

Έχουμε δει ανά καιρούς πολλά πρωτότυπα που ισχυρίζονται πως αναπαριστούν το αυτοκίνητο του μέλλοντος και η δημιουργία του Alexander Malyshev ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Πρόκειται για ένα εικονικό/υποθετικό όχημα, περίπου στο μέγεθος ενός Smart  ForTwo, που μπορεί να μεταφέρει έως και 4 επιβάτες μαζί με τις αποσκευές τους.

Mirrow Provocator 3

Βασίζεται σε ένα σωληνωτό chassis και χρησιμοποιεί για την κατασκευή του αμαξώματος πολυμερή ώστε να απορροφάται αποτελεσματικά η ενέργεια σε περίπτωση ατυχήματος. Κάτω από το πρακτικά ανύπαρκτο καπό, βρίσκεται είτε ένας συμβατικός κινητήρας –βενζίνης ή πετρελαίου- είτε ένα υβριδικό/ηλεκτρικό σύστημα με τις μπαταρίες σε αυτή την περίπτωση, να είναι τοποθετημένες στο πάτωμα του αυτοκινήτου και να εξασφαλίζουν αυτονομία της τάξης των 350-400 χιλιομέτρων.

Mirrow Provocator 8

Το εσωτερικό, είναι μινιμαλιστικό αλλά λειτουργικό. Προσφέρει σχεδόν ότι μπορεί να χρειαστεί ο οδηγός ή οι επιβάτες αλλά όχι πολλά παραπάνω. Βέβαια, στο εσωτερικό βλέπω τιμόνι, οπότε μπορώ με ασφάλεια να υποθέσω ότι το Mirrow Provocator –όπως ονομάζεται το πρωτότυπο– δεν είναι αυτόνομο. Φιλόδοξη, αλλά ενδιαφέρουσα πρόταση.

[See image gallery at www.autoblog.gr]Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video