ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αυτό είναι το εκθαμβωτικό Lexus LC

lexusLC500

Η Lexus προσπάθησε μέχρι τελευταία στιγμή να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό με τα διάφορα teasers, αλλά η πρώτη φωτογραφία διέρρευσε στο ίντερνετ. Η συνέντευξη τύπου της ιαπωνικής εταιρίας στην έκθεση του Detroit είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 19:45 [ώρα Ελλάδας] και σε λίγο θα μάθουμε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου καθώς θα δούμε και περισσότερες φωτογραφίες.

Αυτό που ξέρουμε μέχρι σήμερα είναι ότι το sport μοντέλο της Lexus είναι η έκδοση παραγωγής του Lexus LF-LC concept, όπως έχουμε διαβάσει στις μέχρι σήμερα φήμες. Η έκδοση δρόμου του ιαπωνικού 2+2 coupe μοντέλου θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, την LC 500 και την LC 500h.

Η πρώτη θα φοράει τον γνωστό ατμοσφαιρικό 5-λιτρο V8 κινητήρα απόδοσης 477 ίππων και 530 Nm ροπής, στέλνοντας τη κίνηση στους πίσω τροχούς μέσω ενός 10-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου εξελιγμένου από την Aisin. Η υβριδική έκδοση λέγεται ότι θα φοράει έναν νέο 3,5-λίτρων V6 κινητήρα απόδοσης 313 ίππων, ο οποίος θα συνεργάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 220 ίππων, με την συνδυαστική ιπποδύναμη να ξεπερνάει τα 477 άλογα. Τέλος, ενδέχεται να υπάρξει και μια πιο σκληροπυρηνική έκδοση, με την LC R να φοράει έναν νέο 4,0-λιτρο V8 κινητήρα, που μαζί με δύο ηλεκτροκινητήρες εκτιμάται ότι θα αποδίδει περίπου 610 άλογα.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video