ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Honda παραδέχεται την ανάγκη μεγαλύτερου turbo

McLaren

Επιθετικοί θέλησαν να φανούν McLaren και Honda το 2015 όσον αφορά τη διάταξη του RA615H και ειδικότερα στο turbo, προσπαθώντας να περιορίσει το μέγεθος του power unit. Το τελικό αποτέλεσμα ονομάστηκε «zero size», αλλά επηρέασε αρνητικά την απόδοση και την αξιοπιστία, καθώς, εκτός από τα γνωστά ζητήματα, η απόδοση ήταν μικρότερη, καθώς το turbo παρήγαγε λιγότερη ενέργεια, κάτι που με τη σειρά του επηρέαζε την MGU-H, που είναι συνδεδεμένο με αυτό, και κατ’ επέκταση και την MGU-K.

Η διάταξη αυτή δεν αναμένεται να αλλάξει για το 2016, ωστόσο ο Yasuhisa Arai, επί κεφαλής της Honda Motorsport, παραδέχεται πως το turbo θα πρέπει να γίνει πιο μεγάλο, τονίζοντας για άλλη μια φορά πως δε θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλες αλλαγές όσον αφορά το concept.

Το μέγεθος οδήγησε σε αναποτελεσματικότητα. Το μέγεθος είναι μικρό, έτσι ο κινητήρας χρειάζεται αέρα υψηλής πίεσης. Αυτό σημαίνει υψηλή περιστροφή, δηλαδή 120.000 σ.α.λ.. Αυτό είναι το όριο. Δε θα είναι τόσο μεγάλη αλλαγή. Συνεχίζουμε να έχουμε μια συμπαγή διάταξη, αλλά ξέρω ότι χρειαζόμαστε μεγαλύτερο turbo. Διατηρούμε το concept, αλλά, το να αλλάξουμε το εσωτερικό του θαλάμου ή να κάνουμε οποιοδήποτε κομμάτι μικρότερο, είναι μεγάλος στόχος.

Από μειονεκτική θέση ξεκινά η McLaren και η Honda το 2016, αν και οι στόχοι της ομάδας είναι μεγάλοι, με την προϋπόθεση να λυθούν τα προβλήματα που έχουν. Στη διάθεσή τους είναι 32 μάρκες για χρήση εντός του 2016, και ο Ιάπωνας πιστεύει ότι είναι αρκετές για μερικές μεγάλες αλλαγές, αν και σίγουρα θα ήθελε μεγαλύτερη ελευθερία, διότι βρίσκεται πολύ πίσω και η βελτίωση εντός της σεζόν θα είναι σίγουρα επιτακτική ανάγκη.

Το σύστημα με τις μάρκες είναι καλό για να μειώσουμε το κόστος, επειδή οι περιοχές της ανάπτυξης είναι περιορισμένες. Αλλά, αν έχεις μεγάλη διαφορά, είναι δύσκολο να την καλύψεις. Το συζητήσαμε με τους άλλους προμηθευτές και τη FIA, έτσι και φέτος έχουμε τον ίδιο αριθμό μαρκών. Νομίζω πως αυτό είναι αρκετό για όλους μας. Έτσι, τώρα δεν είναι τόσο δύσκολο να αλλάξουμε τα μεγάλα κομμάτια.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video