ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίσημο: Honda Ridgeline 2017

2017 Honda Ridgeline

Έπειτα από μία teaser καμπάνια που κράτησε πολύ περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε, η Honda αποκάλυψε επίσημα το ολοκαίνουριο 2017 Ridgeline στην έκθεση του Detroit. Το νέο μοντέλο, είναι 13.7 εκατοστά πλατύτερο από αυτό που αντικαθιστά, 10 εκατοστά μακρύτερο και επίπεδη καρότσα πλάτους 1.2 μέτρων. Ανάμεσα στους πίσω θόλους, υπάρχει χώρος 122 εκατοστών ενώ η μέγιστο φορτίο φτάνει τα 725 κιλά. Το πάτωμα της καρότσας είναι κατασκευασμένο από συνθετικά υλικά ενώ κάτω από αυτό, υπάρχει ένα μικρό διαμέρισμα που κλειδώνει προσφέροντας επιπλέον αποθηκευτικό χώρο χωρίς να επηρεάζει την ευχρηστία της καρότσας.

Όσον αφορά στα μηχανικά, το νέο Ridgeline είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με έναν 3.5 λίτρων V6 που συνδυάζεται με ένα αυτόματο, 6-τάχυτο κιβώτιο. Η κίνηση μεταδίδεται είτε στους μπροστά τροχούς, είτε και στους τέσσερις ενώ η Honda αναφέρει ότι χάρη σε αυτό το setup, το Ridgeline προσφέρει “την καλύτερη επιτάχυνση και οικονομία καυσίμου στην κατηγορία του”. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι το σύστημα τετρακίνησης ενσωματώνει το Intelligent Terrain Management που προσφέρει διαφορετικά modes ανάλογα με τις συνθήκες (Normal, Sand, Snow και Mud).

Κάτι που επίσης αξίζει αν αναφέρουμε γιατί δεν το βλέπουμε συχνά να προσφέρεται από κατασκευαστές, είναι το ενσωματωμένο στην καρότσα ηχοσύστημα 540 watts. Το σύστημα διαθέτει 6 ηχεία στην καρότσα και μετατρέπει το Ridgeline στο “ultimate tailgating όχημα”…

Όσον αφορά στο εσωτερικό, το τετράθυρο pickup διαθέτει τριζωνικό κλιματισμό, start button, δερμάτινες επενδύσεις σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που υποστηρίζει τόσο το Android Auto όσο και το Apple CarPlay και οθόνη αφής 8 ιντσών. Από πλευράς ασφάλειας, το 2017 Ridgeline προσφέρει συστήματα όπως το Collision Mitigation Braking, το Lane Departure Warning, το Road Departure Mitigation, το Forward Collision Warning, το Lane Keeping Assist ενώ η κάμερα οπισθοπορείας ανήκει στον standard εξοπλισμό.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video