ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Mercedes «παραδέχεται» τη Ferrari

GP BRASILE F1/2015

Οι υποψίες της Mercedes σχετικά με το δικαίωμα της ελεύθερης χρήσης της αεροδυναμικής σήραγγας της Ferrari από την Haas -επειδή η αμερικανική ομάδα δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα- είχαν σαν αποτέλεσμα να ζητήσουν διευκρινίσεις από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, η οποία ανταποκρίθηκε και άλλαξε τον κανονισμό, όπως συμβαίνει παραδοσιακά.

Η ιταλική ομάδα δε βρέθηκε να κάνει κάτι παράνομο, ωστόσο οι νέες ομάδες που έχουν πάρει έγκριση για να τρέξουν στο πρωτάθλημα της Formula 1 θα πρέπει να χρησιμοποιούν την σήραγγα και το CFD εντός των υφιστάμενων κανονισμών, προκειμένου να μην αποκτούν πλεονέκτημα, τόσο αυτές όσο και οι ομάδες με τις οποίες συνεργάζονται.

Ο Toto Wolff, επί κεφαλής της Mercedes, σέβεται την απόφαση των αγωνοδικών και μάλιστα βγάζει το καπέλο στη Ferrari και τη Haas, διότι ερμήνευσαν τους κανονισμούς με εξαιρετικό τρόπο.

Δεν νομίζω ότι λειτουργεί εκτός κανονισμών. Νομίζω ότι η Ferrari και η Haas έχουν ερμηνεύσει με τον σωστό τρόπο τους κανονισμούς, κι εμείς δεν ζητήσαμε διευκρίνιση στο παρελθόν. Θέλαμε να το διευθετήσουμε για το μέλλον, κυρίως για ‘μάς. Και πλέον έγινε για όλους σαφές με τον τρόπο που το κάναμε. Σε αυτό το άθλημα θέλεις να κερδίζεις πλεονέκτημα και, αν κέρδισαν πλεονέκτημα από την ερμηνεία των κανονισμών όπως το έκαναν, τους βγάζω το καπέλο. Το αξίζουν.

Ζητήσαμε από τη FIA διευκρινίσεις, για το τι να κάνουμε στο μέλλον. Ψάχνουμε συνεργασίες με μερικές από τις ομάδες, που είναι οι ομάδες με τον κινητήρα μας, προκειμένου να βελτιστοποιήσουμε την αεροδυναμική ανάπτυξη. Δεν ήμασταν αρκετά σίγουροι. Οι κανονισμοί ήταν λίγο ασαφείς σε ορισμένες περιοχές, γι’ αυτό ζητήσαμε την καθοδήγηση από τον καθένα, προκειμένου κάθε ομάδα να έχει μια επικοινωνία, υπό την καθοδήγηση από τη FIA. Είμαι άνετος με το αποτέλεσμα, επειδή η απόφαση των αγωνοδικών ξεκαθάρισε τα πράγματα, και αυτός ήταν ο κύριος σκοπός της άσκησης.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video