ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίσημο: Η Lamborghini Urus θα εφοδιάζεται με twin-turbo V8

2017-Lamborghini-Urus-Front-Hood

Το δίλημμα που είχε εκφραστεί κάποια στιγμή από τα χείλη του επικεφαλής της Lamborghini, Stephan Winkelmann όσον αφορά στον κινητήρα που θα κινεί την Urus –turbo ή υβριδικός– φαίνεται πως δεν υφίσταται πλέον. Τόσο ο Winkelmann, όσο και ο επικεφαλής R&D της φίρμας, Maurizio Reggiani, επιβεβαίωσαν σε Αγγλικό μέσο ότι το SUV που ετοιμάζει η Lamborghini θα γυρίσει την πλάτη στους ατμοσφαιρικούς V10 και V12 και θα χρησιμοποιήσει αντ’ αυτών, έναν twin-turbo V8 με χωρητικότητα 4 λίτρων.

Εκτός από τα προφανή οφέλη στον τομέα των εκπομπών CO2, η κίνηση αυτή έχει νόημα εξαιτίας του ευρέος φάσματος λειτουργίας του κινητήρα. Ο Reggiani δήλωσε επ’ αυτού:

Τόσο στην επιτάχυνση, όσο και στην κίνηση εκτός δρόμου, είναι σημαντικό να έχεις υψηλά ποσά ροπής ώστε να κινηθείς όσο το δυνατόν ταχύτερα και, εκτός δρόμου, να μπορείς να βγεις από μία κρίσιμη κατάσταση εύκολα. Αποφασίσαμε ότι ένας turbo κινητήρας για ένα super sport SUV είναι η καλύτερη επιλογή. Ο κινητήρας πρέπει να είναι ελαφρύς και ισχυρός και με την άφθονη ροπή στις χαμηλές στροφές, να επιτρέπει στο αυτοκίνητο να είναι “ελαστικό” σε κάθε κατάσταση.

Ο Reggiani συμπλήρωσε ότι ο κινητήρας δεν χρησιμοποιείται από καμία άλλη εταιρία του Group ενώ ο Winkelmann με τη σειρά του δήλωσε ότι δεν αποκλείεται το λανσάρισμα μίας plug-in υβριδικής έκδοσης αφού η Urus έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να δεχθεί μπαταρίες και ηλεκτροκινητήρες. Τόνισε επίσης ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι αυστηρά τετρακίνητο, αποκλείοντας το ενδεχόμενο λανσαρίσματος κάποιας σκληροπυρηνικής ή φθηνότερης, πισωκίνητης έκδοσης. Να θυμίσουμε ότι η Lamborghini Urus θα περάσει στην παραγωγή το 2018 – παραγωγή που σημειωτέον θα γίνεται στην Ιταλία έπειτα από τη συμφωνία ύψους 80 εκ. ευρών με την Ιταλική κυβέρνηση.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video