ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

DTM 2016: O Kevin Magnussen στη Mercedes;

maxresdefault

Μετά το τέλος της συνεργασίας του 23-χρονου Δανού με τη McLaren, φαίνεται ότι ο νεαρός οδηγός δε θα μείνει χωρίς δουλειά, καθώς, μετά το τεστ δοκιμών με την Porsche 919 Hybrid, στις αρχές του μήνα, ο Kevin πήρε μέρος στις καθιερωμένες χειμερινές δοκιμές νέων οδηγών που πραγματοποίησαν οι Audi, BMW και Mercedes στην πίστα της Jerez. Ο Δανός, μαζί με τους Maro Engel, Jazeman Jaafar, Mikkel Jensen, Raffaele Marciello και Marvin Kirchhöfer, πήραν γεύση επί ισπανικού εδάφους από την C 63 DTM, το αυτοκίνητο με το οποίο ο Pascal Wehrlein κατέκτησε τον πρώτο τίτλο του στο DTM και ταυτόχρονα έγινε ο νεαρότερος πρωταθλητής στην ιστορία του θεσμού.

Ο Magnussen, όπως ο ίδιος δήλωσε, διασκέδασε με την οδήγηση της C63 DTM και παράλληλα, ήταν μια νέα εμπειρία για αυτόν, καθώς, μέχρι τότε, οδηγούσε μονοθέσια και όχι αυτοκίνητα τουρισμού, ενώ η πρόσφυση τη Πρωταθλήτριας, ήταν εξαιρετική. Δεδομένου ότι η Mercedes δεν έχει ανακοινώσει την οκτάδα των οδηγών της για το πρωτάθλημα του 2016, o αγωνιστικός διευθυντής της γερμανικής εταιρείας στο DTM, Ulrich Fritz, δήλωσε, ερωτηθείς για την απόδοση του Magnussen:

Είμαστε εντυπωσιασμένοι από την απόδοση του Kevin, αλλά σίγουρα είναι ακόμη νωρίς να πούμε για το τι μέλλει γενέσθαι. Θα αξιολογήσουμε την πιθανότητα (σ.σ. της υπογραφής συνεργασίας Mercedes-Magnussen), αλλά το πρώτο που πρέπει να απαντηθεί είναι αν υπάρχει θέση στην ομάδα και κατά δεύτερον, αν όντως ο θέλει να οδηγήσει ο Kevin για εμάς. Αν αυτά τα δύο απαντηθούν, τότε θα προχωρήσουμε σε διαπραγματεύσεις και να δούμε αν μπορούν και οι δύο πλευρές να συνεργαστούν.

151204-mercedes-test

Ωστόσο, ο Esteban Ocon, o πρώην δοκιμαστής της Lotus F1 και νυν δοκιμαστής και αναπληρωματικός οδηγός της Mercedes στο DTM, είναι πιο πιθανόν να βρει θέση οδηγού στο επερχόμενο πρωτάθλημα, με την προϋπόθεση όμως, κάποιος από τους 8 φετινούς οδηγούς να αποχωρίσει. Με τις σκέψεις για αποχώρηση του πρωταθλητή Wehrlein από το DTM για το μεγάλο βήμα στην F1, μάλλον για τη Manor, ο Fritz τόνισε ότι σε μια τέτοια κατάσταση, ο αναπληρωματικός οδηγός είναι αυτός που έχει την “προτεραιότητα” για τη θέση του επίσημου οδηγού. Ο Ocon έφτασε ένα βήμα από το επίσημο ντεμπούτο του φέτος στο DTM, αντικαθιστώντας τον άρρωστο Daniel Juncadella στις ελεύθερες δοκιμές του τελευταίου αγώνα στην πίστα του Hockenheim, με τον Ισπανό όμως να επιστρέφει υγιής στα επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά και φυσικά στον αγώνα. O Fritz δήλωσε για τον Ocon:

O Esteban ήταν εντυπωσιακός στα περσινά δοκιμαστικά των νέων οδηγών μας στη Jerez. H απόδοσή του όταν αντικατέστησε τον Juncadella ήταν καλή, και ναι, είναι ένας από τους “διεκδικητές” της θέσης του επίσημου οδηγού, αλλά είναι νωρίς ακόμη για να μπούμε σε λεπτομέρειες.

Bonus! Συγκρούσεις και ατυχήματα από το πρωτάθλημα του 2015!



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video