ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Καλύτερος οδηγός του 2015 ο Hamilton, λένε οι επί κεφαλής των ομάδων

Lewis Hamilton

Ακόμα ένα πρωτάθλημα κατέκτησε ο Lewis Hamilton τη φετινή σεζόν, το οποίο ήταν και το πιο εύκολο στην καριέρα του. Ο Βρετανός άξιζε τον τρίτο του τίτλο, αλλά, το γεγονός ότι είναι κάποιος πρωταθλητής, δε σημαίνει ότι απαραίτητα είναι και ο καλύτερος οδηγός, διότι το μονοθέσιο παίζει τεράστιο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα και δεν είναι θέμα μόνο προσωπικής ικανότητας, όπως είναι για παράδειγμα στο τένις.

Τα αφεντικά των ομάδων, όμως, αποφάσισαν πως και φέτος ο Hamilton ήταν ο καλύτερος οδηγός της σεζόν. Όπως συμβαίνει παραδοσιακά, οι επί κεφαλής των ομάδων ψηφίζουν τους οδηγούς, βάσει της βαθμολογίας που υπάρχει στους αγώνες της Formula 1, δηλαδή δίνουν 25 βαθμούς στην πρώτη τους επιλογή, 18 στη δεύτερη, μέχρι την 10η θέση.

Ο Πρωταθλητής συγκέντρωσε 229 βαθμούς, με τους μέγιστους διαθέσιμους να είναι 250. Στη δεύτερη θέση είναι ο Sebastian Vettel με 180 βαθμούς, καθώς ο Γερμανός κατέκτησε τρεις φορές τη νίκη, σε Μαλαισία, Ουγγαρία και Σιγκαπούρη. Τρίτος ψηφίστηκε ο Nico Rosberg, με 116 λιγότερους βαθμούς από τον team-mate.

Μία θέση πιο κάτω ο Max Verstappen, που είναι η θετική έκπληξη της σεζόν. Ο Ολλανδός πήρε συνολικά 77 βαθμούς, μία θέση πάνω από τον πέμπτο Daniil Kvyat, αλλά και τον Fernando Alonso, που τερμάτισε φέτος στην 6η θέση.

Θέση Οδηγός Ομάδα Βαθμοί
1 Lewis Hamilton Mercedes 229
2 Sebastian Vettel Ferrari 180
3 Nico Rosberg Mercedes 113
4 Max Verstappen Toro Rosso 77
5 Daniil Kvyat Red Bull 69
6 Fernando Alonso McLaren 57
7 Valtteri Bottas Williams 52
8 Sergio Perez Force India 48
9 Daniel Ricciardo Red Bull 47
10 Kimi Raikkonen Ferrari 37


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video