ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η W Motors θα παρουσιάσει την ερχόμενη εβδομάδα το 1.000+ ίππων Fenyr SuperSport

W_Motors_Fenyr_SuperSport_04

Την W Motors την γνωρίσαμε από το Lykan Hypersport, το πρώτου αραβικού supercar και όπως φαίνεται δεν επαναπαύεται στις “δάφνες” της. Αυτό γιατί την ερχόμενη εβδομάδα στην έκθεση του Dubai θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του το νέο της δημιούργημα, το Fenyr SuperSport.

Το Supersport θα βγει σε περίπου 25 μονάδες και θα εστιάζει στην απόδοση, στην δύναμη και στην ταχύτητα. Μηχανικά θα φοράει έναν ειδικά εξελιγμένο κινητήρα της RUF, με απόδοση πάνω από 1.000 άλογα. Παραμένει άγνωστο ποιος ακριβώς κινητήρας είναι αυτός, αλλά είναι πιθανό να μιλάμε για μια εξέλιξη του επίπεδου εξακύλινδρου twin-turbo 3.7-λίτρων που χρησιμοποιούσε το Lykan HyperSport, το οποίο απέδιδε 770 άλογα και 1.000 Nm ροπή.

W_Motors_Fenyr_SuperSport_06

Κρίνοντας την teaser φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε ότι το ολόκληρο σώμα του αυτοκινήτου είναι κατασκευασμένο από carbon, είναι αρκετά πιθανό να ζυγίζει λιγότερο από 1.400 κιλά, βάρος που είχε το Lykan HyperSport. Τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά θα είναι ικανά να επιταχύνουν το Fenyr SuperSport από τα 0 στα 100 χλμ/ώρα σε λιγότερα από 2,8 δευτ., με την τελική του να ξεπερνάει τα 385 χλμ/ώρα.

[See image gallery at www.autoblog.gr]



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video