ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

To Renault Espace εκπέμπει 25 φορές περισσότερο NOx από το επιτρεπόμενο

2015 Renault Espace 1

Η DUH (Deutsche Umwelthilfe) θέλοντας να διαπιστώσει αν μόνο τα αυτοκίνητα της VW εκπέμπουν περισσότερους ρύπους στις πραγματικές συνθήκες από αυτές που ανακοινώνουν, πήρε ένα νέο Renault Espace με τον 1.6 dCi κινητήρα από μια αντιπροσωπεία και το υπέβαλε σε εννέα μεμονωμένες δοκιμές μέτρησης των εκπομπών οξειδίου του αζώτου (NOx) με ζεστό κινητήρα. Οι μετρήσεις έγιναν από το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών στη Βέρνη, με τις 8 δοκιμές να πληρούν τα πρότυπα του κύκλου δοκιμών NEDC και την μια να είναι η δοκιμή που κάνει η DUH.

Τα αποτελέσματα της DUΗ αναφέρουν το Espace εκπέμπει 13 έως και 25 φορές περισσότερο NOx από το επιτρεπόμενο όριο, με τα επίπεδα εκπομπών ρύπων να συγκρίνονται με αυτά των αυτοκινήτων από τα τέλη της δεκαετίας του 1980. Η Renault δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο επί του θέματους με την DUH να ανακοινώνει πως θα δοκιμάσει περισσότερα αυτοκίνητα, τόσο γερμανικής όσο και αλλοδαπής προέλευσης, ώστε να διαπιστώσει αν εκπέμπουν περισσότερους ρύπους από αυτούς που ανακοινώνουν.

Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας προστέθηκαν σε εκείνα άλλων ερευνών που έχουν δείξει πως οι πραγματικές εκπομπές των αυτοκινήτων είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που ανακοινώνουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video