ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Spy Video: H Mercedes SLC σε τελευταίες δοκιμές

541089

H Mercedes-Benz πιθανότατα στο Detroit τον Ιανουάριο θα παρουσιάσει την SLC, δηλαδή την SLK facelift, και βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των δοκιμών εξέλιξης, με τον κατασκοπευτικό φακό να πιάνει ένα πρωτότυπο στους δρόμους της Γερμανίας.

Το μοντέλο διαθέτει νέα φωτιστικά σώματα με LED φώτα ημέρας, νέους προφυλακτήρες, νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου και στο εσωτερικό θα αποκτήσει νέες επενδύσεις και νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ενώ δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν αρκετά νέα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης, με τις παραδόσεις του να ξεκινούν από τον Μάρτιο του 2016.

Για την κίνηση του γερμανικού roadster οι πληροφορίες που ξέρουμε μέχρι σήμερα λένε ότι θα διαθέτει μια γεμάτη γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου. Αρχικά η SLC 200 θα φορά τον 2,0-λιτρο κινητήρα απόδοσης 184 ίππων με 300 Nm ροπής, την SLC 300 να φορά έναν 2,0-λιτρο κινητήρα, που παράγει 245 άλογα με 370 Nm ροπής. Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων, η SLC 250d θα αποδίδει 204 άλογα με 500 Nm ροπής.

Η μέχρι πρότινος κορυφαία SLK 55 AMG φορούσε έναν 5.5-λ’ιτρων ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα, απόδοσης 421 ίππων, αλλά επειδή η ατμόσφαιρα δυστυχώς έχει πεθάνει το ανανεωμένο μοντέλο θα φοράει έναν twin-turbo V6 3-λίτρων. Αυτό αποκάλυψε το αφεντικό της AMG, Tobias Moers, μιλώντας σε αυστραλιανό μέσο, με τον κινητήρα να είναι παρόμοιος με αυτόν που εξοπλίζονται τα AMG Sport Line μοντέλα, όπως η GLE 450. Παρόλα αυτά αναμένεται να αποδίδει περισσότερα από 362 άλογα και 520 Nm ροπή, που διαθέτει η έκδοση του SUV.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video