ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέες spy φωτογραφίες της Bugatti Chiron

Bugatti Chiron

Η Bugatti συνεχίζει τις δοκιμές της Chiron και κυκλοφόρησαν μερικές νέες φωτογραφίες του νέου hypercar, το οποίο θα είναι καλύτερο σε όλα από την Veyron. Το κόστους 2,2 εκατ. ευρώ εξωτικό αυτοκίνητο αποτελεί ουσιαστικά την έκδοση παραγωγής του Vision Gran Turismo Concept, με τα φωτιστικά σώματα του να είναι τεχνολογίας LED.

Κίνηση θα παίρνει από τον 8.0-λιτρο W16 quad turbo κινητήρα ο οποίος με την χρήση ηλεκτροκινητήρα θα παράγει 1.500 άλογα με 1.500 Nm ροπής. Θα συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο DSG αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 2,3 δευτερόλεπτα. Τα 0-300 χλμ/ώρα θα έρχονται σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα, χρόνος ταχύτερος από αυτόν της LaFerrari (15 δευτ) και πολύ γρηγορότερος από τον αντίστοιχο χρόνο των McLaren P1 (16,5 δευτ.) και Porsche 918 Spyder (23 δευτ.). Το κοντέρ της θα έχει τελική ένδειξη 500 χλμ/ώρα, με τις φήμες να μιλούν για τελική ταχύτητα 450-463 χλμ/ώρα.

Bugatti Chiron

Για να κρατηθεί η θερμοκρασία του κινητήρα σε φυσιολογικά επίπεδα θα υπάρχουν 15 ψυγεία πάνω στην Chiron, 5 περισσότερα από όσα έχει η Veyron, με τις μπροστά ζάντες να είναι διαστάσεων 20″ και οι πίσω 21″, φορώντας ελαστικά Michelin Pilot Sport PAX. Τα μπροστά φρένα έχουν δίσκους 420 mm, ενώ τα πίσω δίσκους 400 mm. Από αυτά που έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα η Chiron θα διαθέτει ενεργή αεροτομή και ένα μικρό κεντρικό πτερύγιο. Ο αντικαταστάτης της Veyron θα βασίζεται σε μία ανανεωμένη έκδοση της ανθρακονημάτινης πλατφόρμας που ήδη υπάρχει, με το 92% των εξαρτημάτων της θα είναι νέα ή τροποποιημένα ώστε να αυξηθεί η ακαμψία και να μειωθεί το βάρος.

bugatti chiron

Η παραγωγή της θα περιοριστεί σε 500 μονάδες και ήδη 120 άνθρωποι έχουν υπογράψει για να την αποκτήσουν. Η παρουσίασή της θα γίνει στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2016.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video