ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Hyundai μάς παρουσιάζει το N performance τμήμα της

527733

H Hyundai έχει φτιάξει το δικό της επίσημο βελτιωτικό παρακλάδι από το 2013, και το έχει ονομάσει N performance. Τότε παρουσίασε το i20 που συμμετέχει στο WRC και μέσω αυτού θέλει σιγά σιγά να βγάλει και τις αντίστοιχες εκδ’οσεις δρόμου υψηλών επιδόσεων. Στο παρακάτω video θα δεις το πως ξεκίνησε το συγκεκριμένο τμήμα, με το ευρωπαϊκό τεχνικό κέντρο να έχει έδρα το Nürburgring και επί κεφαλή τον πρώην αρχιμηχανικό της  BMW M GmbH, Albert Biermann.

Μέχρι σήμερα ξέρουμε ότι η Hyundai ετοιμάζει την γρήγορη έκδοση του νέου i20, το οποίο θα φορά τον 1600άρη turbo κινητήρα του Hyundai Veloster Turbo και Kia pro_cee’d GT, ο οποίος στη περίπτωση του θα αποδίδει περίπου 250 άλογα, με την κορεάτικη εταιρία να στοχεύει απευθείας στο VW Polo R και το Ford Fiesta ST.

Επίσης, η N performance ετοιμάζει την hot hatch έκδοση και του i30, με τις μέχρι στιγμές πληροφορίες να λένε ότι το i30 N δεν θα είναι απλά μία πιο σκληρή έκδοση του i30 Turbo, αλλά θα είναι τετρακίνητο και θα κινείται από έναν δίλιτρο, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα που θα αποδίδει 300 ίππους στις 6.000 σ.α.λ. και 383 Nm στις 2.000 σ.α.λ. Για να δούμε τι ετοιμάζουν οι Κορεάτες.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video