ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

H Audi θέλει να πουλά τα ηλεκτρικά της μοντέλα σε αντιπροσωπείες “τύπου Tesla”

q7 e-tron

Η Audi ετοιμάζεται να βγάλει στην αγορά το Q6, το αμιγώς ηλεκτρικό SUV της, το οποίο θα κυκλοφορήσει στους δρόμους το 2018, με τους ανθρώπους της Γερμανικής εταιρίας να θέλουν να δημιουργήσουν διαφορετικές αντιπροσωπείες για την προώθηση και την πώληση αυτών, αντιπροσωπείες που θα συμβάλλουν ώστε έως το 2025, το 20-25% των συνολικών πωλήσεών της να είναι από plug-in υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η Audi για την ώρα εξετάζει το ενδεχόμενο ώστε η έκδοση παραγωγής του e-tron quattro concept και τα υπόλοιπα ηλεκτρικά μοντέλα της, να πωλούνται από νέες αντιπροσωπείες που θα προσφέρουν “διαφορετική εμπειρία στον πελάτη και κάποιου νέου είδους test drive“. H Audi θέλει να δημιουργήσει αντιπροσωπείες παρόμοιες με αυτές της Tesla, με τον πρόεδρο της Audi Αμερικής, Scott Keogh να δηλώνει:

Νομίζω πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην Tesla για το δίκτυο αντιπροσωπειών και φορτιστών της. Το αξίζει. Η Tesla έχει κάνει καλή δουλειά, αλλά θεωρώ πως έχουμε τους πόρους και το δίκτυο για να προσφέρουμε ένα πληρέστερο πακέτο από αυτό της Tesla.

Να θυμίσω πως η Audi ετοιμάζει παρόμοια Ludicrous λειτουργία της Tesla για τα EV της, με το Q6 να κατασκευάζεται στο εργοστάσιό της στις Βρυξέλλες.

[See image gallery at www.autoblog.gr]



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video