ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σταμάτησε ότι κάνεις! Η GM ανακάλυψε τις δοκιμές υπό κλίμακα!

540929

Συγκλονιστικά νέα που έχουν προοπτική να αλλάξουν τον τρόπο που εξελίσσονται τα αυτοκίνητα στο μέλλον. Η General Motors ανακάλυψε ότι μπορεί να δοκιμάσει την αεροδυναμική των μοντέλων της υπό κλίμακα! Η ανακάλυψη αυτή, οδήγησε στο ολοκαίνουριο Reduced Scale Wind Tunnel που κατασκευάστηκε στο Technical Center της εταιρίας και επιτρέπει στους μηχανικούς της GM να δουλεύουν με μοντέλα μικρότερου μεγέθους από το πραγματικό. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι εγκαταστάσεις είναι εξοπλισμένες και με “rolling road” που προσομοιώνει την οδήγηση σε δρόμο με ταχύτητα έως και 250 km/h.

Πέρα από την πλάκα τώρα. Δέχομαι ότι οι κατασκευαστές πρέπει να “διαφημίζουν” την τεχνολογία τους και την δουλειά που γίνεται στο παρασκήνιο. Αλλά με όλο τον σεβασμό που έχω για την GM, πόσο απαραίτητο είναι να διαφημίσεις κάτι που υπάρχει από τη δεκαετία του ’30; Αναφέρομαι φυσικά στην δουλειά που έκανε η Chrysler στα τέλη της δεκαετίας του ‘20 με αρχές της δεκαετίας του ’30… δουλειά που περιελάμβανε την δοκιμή 50 διαφορετικών μοντέλων υπό κλίμακα μέχρι τον Απρίλιο του 1930! Και έρχεται η General Motors 85 χρόνια μετά να μας πει τι; Ότι ανακάλυψε τον τροχό; Μπράβο της. Αλλά καλό θα ήταν να μην προσπαθεί να μας πείσει ότι ανακάλυψε κάτι νέο και πρωτοποριακό!



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video