ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι αρχές του Μαρανέλο “τα βάζουν” με τις ενοικιαζόμενες Ferrari

maranello ferrari rent

Η πατρίδα της Ferrari, η ιταλική πόλη του Μαρανέλο φαίνεται πως πλέον θέλει την ησυχία της. Όχι δεν “τρελάθηκε” ο δήμαρχος της πόλης Massimiliano Morini και επιθυμεί να διώξει το εργοστάσιο της Ferrari από τη πόλη του. Αυτό που ζητά είναι να περιοριστεί ο θόρυβος -ουρλιαχτό για κάποιους, μελωδία για κάποιους άλλους – που παράγουν οι κινητήρες της Ferrari στα αυτοκίνητα που δοκιμάζουν ή νοικιάζουν οι κάτοικοι και οι τουρίστες της πόλης.

Στο στόχαστρο των αρχών της πόλης έχουν μπει οι επιχειρήσεις μέσα και στα περίχωρα του Μαρανέλο, οι οποίες έναντι κάποιου αντιτίμου προσφέρουν για test drives τα “ιταλικά σπορ όνειρα” της Scuderia. Για να πάρεις μια τάξη μεγέθους, μια βόλτα 10 λεπτών με μια Ferrari F430 Spider θα σου κοστίζει κοντά στα 80 ευρώ, ενώ μια δίωρη βόλτα με μια 458 Speciale κοστίζει 1.400 ευρώ. Λίγα ή πολλά, δεν θα το κρίνω, αλλά θα σου πω πως υπάρχουν 37 ενοικιαζόμενες Ferrari, οι οποίες παράγουν αρκετά ντεσιμπέλ για να κάνουν την ζωή των 17.000 κατοίκων της πόλης του Μαρανέλο, τουλάχιστον “έντονη” και “ενοχλητική”, διαταράσσοντας την ηρεμία τους.

Οι αρχές ζητούν από τους καταστηματάρχες να μην νοικιάζουν τα αυτοκίνητα στις ώρες κοινής ησυχίας, αλλά αυτοί διαμαρτύρονται με τη σειρά τους, πως το μέτρο αυτό θα μειώσει την πελατεία τους, ενώ αναφέρουν πως αρνητικά λειτουργεί και η απαγόρευση που ισχύει και τους απαγορεύει να ανοίξουν καταστήματα κοντά στις πύλες του μουσείου της Ferrari, το οποίο επισκέπτονται περίπου 300.000 άνθρωποι κάθε χρόνο.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video