ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Φήμες: Το 2018 το υβριδικό supercar της Mercedes-AMG;

mercedes_benz_gran_turismo_ps3_mercedesblog_featured-1140x677

Τι κι αν ο ίδιος ο Tobias Moers αρνήθηκε τις φήμες που έκαναν λόγο για ένα supercar με τα σήματα της Mercedes-AMG; Το Autobild δεν καταλαβαίνει από διαψεύσεις και όχι μόνο επαναλαμβάνει τις εν λόγω φήμες αλλά τις εμπλουτίζει και με δύο πιθανά σενάρια. Έχουμε και λέμε. Το φημολογούμενο μοντέλο θα λανσαριστεί κάποια στιγμή εντός του 2018 και θα είναι φυσικά υβριδικό. Ποια είναι όμως τα δύο πιθανά σενάρια;

Το πρώτο, είναι να τοποθετηθεί ο κινητήρας στο εμπρός μέρος. Αν γίνει αυτό, ο κινητήρας που θα τοποθετηθεί θα είναι ένας υπερτροφοδοτούμενος V6 που σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα, θα αποδίδει 650 άλογα. Το φημολογούμενο supercar θα έχει ενεργή αεροδυναμική και ένα “νέο concept για τις πόρτες” ενώ η παραγωγή του, δεν θα υπερβαίνει τα 3.000 κομμάτια ανά έτος με την τιμή του καθενός να είναι κοντά στα €300.000!

Το δεύτερο σενάριο όμως, είναι το πιο ακραίο. Σύμφωνα με το Γερμανικό μέσο, η Mercedes-AMG σκέφτεται να τοποθετήσει τον κινητήρα στο κέντρο του οχήματος. Σε αυτή την περίπτωση, ο κινητήρας δεν θα είναι κάποιος “ασθενικός” V6 αλλά ένας πανίσχυρος υπερτροφοδοτούμενος V8 που χάρη και στους δύο ηλεκτροκινητήρες με τους οποίους θα συνεργάζεται, θα αποδίδει πάνω από 1.000 άλογα. Για την κατασκευή του μοντέλου θα χρησιμοποιηθούν εκτενώς ανθρακονήματα ενώ αν πάρει το πράσινο φως αυτό το σενάριο, ο αντίπαλος των 918 Spyder, LaFerrari και P1 θα κοστίζει περί το €1 εκατομμύριο με την παραγωγή να περιορίζεται στα 500-750 κομμάτια.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video