ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Άλλες 2 ομάδες θέλουν να πληρωθούν νωρίτερα, λίγο πριν τη συνεδρίαση του Strategy Group

0683916

Έπειτα από την Force India, που έκανε γνωστό με επιστολή της πως θέλει να λάβει νωρίτερα μέρος του χρηματικού επάθλου της επόμενης σεζόν, έρχονται άλλες δυο ομάδες να κάνουν το ίδιο, επιβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά την άρρωστη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Formula 1. Τα ονόματά τους δεν προκαλούν αίσθηση, αφού οι Sauber και Manor είναι γνωστό πως διαθέτουν από τα μικρότερα μπάτζετ στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του έγκυρου Autosport, η αίτηση της Force India θα λάβει την απαιτούμενη ομόφωνη έγκριση από τις ομάδες, ενώ είναι πολύ πιθανόν να γίνει το ίδιο και για τους άλλους δυο. Παρόμοιο σκηνικό είχε στηθεί στο τέλος και της περσινής χρονιάς, με τις Force India, Sauber και Lotus, τότε, να παίρνουν νωρίτερα μέρος των χρημάτων του 2015.

GP BRASILE F1/2015

Έτσι, ξεκίνησε ένας κύκλος συζητήσεων για την μείωση του κόστους των νέων υβριδικών κινητήρων, χωρίς όμως να έχει υπάρξει ουσιαστική πρόοδος, που θα εκπλήρωνε τις υποσχέσεις της ομοσπονδίας και των κατασκευαστών προς τις ανεξάρτητες ομάδες. Σήμερα, ένα χρόνο μετά και λίγο πριν το πέσιμο της αυλαίας στο Άμπου Ντάμπι, οι ίδιοι άνθρωποι συναντιούνται για το ίδιο θέμα, προσπαθώντας να βρουν μια αποδεκτή λύση που θα ικανοποιήσει όλες τις πλευρές.

Στο Strategy Group, πέρα από τον φθηνότερο εναλλακτικό κινητήρα, θα συζητηθούν θέματα αεροδυναμικής για το 2017, η πρόταση της Red Bull για επαναφορά του ground effect, η μετονομασία της Manor/Marussia σε Manor, αλλά και τα όσα ζητάει η Pirelli για την εξέλιξη των ελαστικών της, αφού δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη με την μόλις μια ημέρα δοκιμών που έχει στη διάθεσή της.

[Πηγές: Autosport (1),(2)]



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video