ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Red Bull συνεχίζει να μιλά με τη Honda για το 2016

Red Bull

Αντί να ξεκαθαρίζει, περιπλέκεται όλο και περισσότερο η κατάσταση γύρω από το πρόβλημα της Red Bull. Αν πιστέψουμε τον Niki Lauda, ο αγωνιστικός σύμβουλος της αυστριακής ομάδας, Helmut Marko, παραδέχτηκε πως η μοναδική επιλογή τους για το 2016 είναι η Renault, γι’ αυτό και πρέπει να τα βρουν με τους Γάλλους αν θέλουν να είναι στο άθλημα και τη νέα σεζόν.

Mercedes και Ferrari έχουν αποκλειστεί, όμως τι γίνεται με τη Honda; Η McLaren ασκεί βέτο κι εξηγεί πως θέλει να είναι η μοναδική ομάδα της Honda, διότι καμιά πελατειακή ομάδα δεν μπορεί να ανέβει στην κορυφή. Είναι, όμως, έτσι; Μήπως υπάρχει ακόμα «ψωμί»; Αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε, πάντως ο επί κεφαλής της Honda Motorsport, Yasuhisa Arai, ισχυρίζεται ότι οι συζητήσεις δεν έχουν τερματιστεί ακόμα.

Μας έχει προσεγγίσει μία ομάδα, αλλά οι συζητήσεις συνεχίζονται. Τίποτα δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Πάντα έλεγα φέτος ότι είμαστε ανοιχτοί στο να δώσουμε κινητήρες σε άλλη ομάδα, έτσι οι συζητήσεις συνεχίζονται.

Daniel Ricciardo

Ο Ιάπωνας δεν αναφέρει το όνομα της Red Bull, αλλά σίγουρα μιλάμε για την αυστριακή ομάδα. Η προθεσμία που έχει θέση εξ αρχής ο ιδιοκτήτης της RBR, Dietrich Mateschitz, για τα τέλη του Οκτώβρη δεν πρόκειται να τηρηθεί, με τον Daniel Ricciardo να λέει πως θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά ακόμα μέχρι την τελική απόφαση.

Θα πρέπει να περιμένουμε όσο χρειαστεί. Σίγουρα, αν θέλεις να βάλεις μια πραγματική προθεσμία, θα πρέπει να είναι κάπου στα Χριστούγεννα. Αλλά, υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος, έτσι δε θα πρέπει να συμβεί κάτι πριν από τότε. Όταν και θα ξεκινήσουμε να βάζουμε στόχους για το 2016. Θα το διαπιστώσουμε. Είμαι στο κενό κι εγώ, επειδή τα πράγματα δεν είναι στον έλεγχό μου. Σίγουρα, είμαι μεγάλο κομμάτι της ομάδας, αλλά αυτές οι αποφάσεις δεν είναι στην περιοχή μου.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video