ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Hamilton βλέπει τον εαυτό του να μένει στη Mercedes άλλα 7 χρόνια

Lewis Hamilton

Την τρίτη του σεζόν στη Mercedes διανύει ο Lewis Hamilton. Ο Βρετανός δεν μπορεί παρά να είναι εξαιρετικά ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, έχοντας κατακτήσει πρόσφατα τον τρίτο του παγκόσμιο τίτλο. Η γερμανική ομάδα ξόδεψε πολλά χρήματα, αρκετά χρόνια και πολλή δουλειά για να παρουσιαστεί έτοιμη στην νέα εποχή της Formula 1, όντας με άνεση στην κορυφή εδώ και δύο χρόνια.

Το νέο συμβόλαιο του Βρετανού με την ομάδα του Brackley ολοκληρώνεται το 2018, ενώ ο ίδιος δε βλέπει τον εαυτό του κάπου αλλού για τα επόμενα χρόνια 7 χρόνια, καθώς λέει ότι θέλει να αποχωρήσει από τη γερμανική ομάδα και γενικότερα από τη Formula 1 μετά το 2020.

Ειλικρινά, δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου κάπου αλλού. Πάντα υπήρχαν συζητήσεις ότι θα οδηγήσω για άλλη ομάδα, αλλά ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο. Πραγματικά, ποτέ δε λέω ποτέ, αλλά νομίζω ότι θα ήταν τρομερό να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Φαντάζομαι μετά το 3ετές συμβόλαιο, ακόμα ένα που θα έχει διάρκεια 3 ή 4 χρόνια.

Η κίνηση του Hamilton να φύγει από τη McLaren στα τέλη του 2012 αποδείχθηκε τελικά κίνηση ματ. Το αν, όμως, ο τρις Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα κλείσει την καριέρα του στο Brackley, είναι κάτι που κανένας μας δε γνωρίζει…



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video