ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Porsche 911 Turbo S “έκανε” 7:18 στο Nurburgring

frx0808

Ορίστε και μία είδηση που πέρασε “στα ψιλά”. Η Porsche, στο περιθώριο της έκθεσης του Detroit, ανακοίνωσε ότι η νέα 911 Turbo S μπορεί να γυρίσει στο Nurburgring σε 7 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα. Ένας άκρως εντυπωσιακός χρόνος αν σκεφτεί κανείς ότι είναι στην περιοχή της 911 GT2 RS, περίπου 10 δευτερόλεπτα πιο αργός από αυτόν του Nissan GT-R Nismo και 2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορος από αυτόν της σκληροπυρηνικής, 911 GT3 RS. Ο χρόνος είναι ακόμα πιο εντυπωσιακός, αν αναλογιστεί κανείς ότι έγινε με τα “standard ελαστικά” και όχι “sport” – τα εισαγωγικά είναι εκεί επειδή αυτό είπε ο επικεφαλής εξέλιξης της 911 Turbo, Erhard Mossle.

“Για κάτσε όμως” σε ακούω να φωνάζεις. “Πώς κατάφερε να κάνει η Porsche γρήγορους γύρους στο Nurburgring ενώ σε αυτό υπάρχουν δύο ζώνες με όριο ταχύτητας;” Να σου απαντήσω αμέσως. Δεν κατάφερε να κάνει έναν ολοκληρωμένο γύρο! Όταν ο Mossler πιέστηκε να απαντήσει γι’ αυτόν τον χρόνο –που επαναλαμβάνω, ανακοίνωσε η ίδια η Porsche-, αυτός απάντησε:

Κάποια κομμάτια οδηγήθηκαν και συγκρίθηκαν με την προηγούμενη 911 Turbo. Τα κομμάτια στα οποία υπάρχουν όρια ταχύτητας και δεν επιτρέπεται να πας γρήγορα, υπολογίστηκαν.

Ναι, το 7:18 είναι προσέγγιση που προκύπτει από πραγματικούς χρόνους και προσομοιώσεις. Βέβαια, ο Mossler συμπλήρωσε ότι το 7:18 είναι ένας “πολύ συντηρητικός” χρόνος που σίγουρα θα επιτευχθεί από την 911 Turbo S όταν η εταιρία επιστρέψει στην Πράσινη Κόλαση την ερχόμενη άνοιξη… Περιμένουμε Porsche. Γιατί δεν γίνεται απλά να ανακοινώνεις έναν χρόνο που ποτέ δεν έγινε…



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video