ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανακαλούνται 5 εκατομμύρια οχήματα λόγω Takata

BN-FL044_1107TA_J_20141107100134

Άλλος ένας θάνατος, άλλη μία ανάκληση και αυτό που κάνει το συγκεκριμένο περιστατικό πιο ανησυχητικό, είναι ότι πρόκειται για τον πρώτο θάνατο στην Αμερική λόγω αερόσακων της Takata που δεν συνέβη μέσα σε Honda. Το όχημα που οδηγούσε ο άνδρας από την Georgia που έχασε τη ζωή του επειδή ο αερόσακος τον “βομβάρδισε” με συντρίμια, ήταν ένα Ford Ranger… ένα μοντέλο που υποτίθεται πως είχε ελεγχθεί από την NHTSA και δεν παρουσίασε πρόβλημα.

Όπως και να έχει, το περιστατικό αυτό, οδηγεί σε ανάκληση περίπου 1 εκατομμυρίου οχημάτων από διάφορους κατασκευαστές. Τα μοντέλα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, αλλά σίγουρα προέρχονται από την Ford, την Audi, την Volkswagen, την Mazda και την Daimler. Σε ξεχωριστή καμπάνια, οι αρχές των Η.Π.Α. ανακοίνωσαν ότι ένα ελάττωμα σε έναν διαφορετικό τύπο inflator αερόσακου της Takata, θα οδηγήσει σε ανάκληση 4 εκατομμυρίων οχημάτων. Αυτές οι δύο ανακλήσεις, αυξάνουν τον αριθμό των οχημάτων που έχουν επηρεαστεί από την υπόθεση της Takata σε 24 εκατομμύρια και απ’ ότι φαίνεται, ίσως να μην έχουμε δει το τέλος. Άκρως ανησυχητικό είναι και το γεγονός ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015, μόλις το 27% των ανακληθέντων οχημάτων έχει επισκευαστεί…



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video