ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η νέα Mercedes Ε-Class πρακτικά αποκαλύφθηκε

553132

Δεν έχει απομείνει ούτε ένας μήνας από την ημερομηνία που η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει τη νέα E-Class στην έκθεση του Detroit και τα αυτοκίνητα δοκιμών, έχουν πετάξει από πάνω τους, σχεδόν όλο το καμουφλάζ. Η νέα γενιά της E-Class αποτελεί ουσιαστικά μια ένωση της C-Class και της S-Class, με την Mercedes να μας έχει δείξει το εσωτερικό της, το οποίο στην βασική του έκδοση διαθέτει αναλογικό καντράν και μικρή οθόνη.

Η E-Class θα κατασκευαστεί πάνω στην MRA πλατφόρμα και θα γίνει η πρώτη Mercedes που θα εξοπλιστεί με σύστημα κλιματισμού CO2. Το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο ως sedan, sedan με μακρύ μεταξόνιο –σημαντική για την Κινέζικη αγορά-, station wagon, cabrio, coupe αλλά και ως CLS και CLS Shooting Brake.

Θα εξοπλίζεται με μια πληθώρα τεχνολογιών και κίνηση θα παίρνει από έναν 4-κύλινδρο diesel απόδοσης 150, 194 και 231 ίππων, καθώς και από έναν 3.0-λιτρο V6 diesel απόδοσης 260 ίππων. Επίσης θα υπάρχει ένας 2,9-λίτρων twin-turbo εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας απόδοσης 317 ίππων, με την quad-turbo εκδοχή του να παράγει 405 άλογα. Από πλευράς βενζινοκινητήρων η νέα E-Class θα φορά έναν 2.0-λιτρο turbo απόδοσης 184 ίππων (E200), 211 ίππων (E250) και 245 ίππων (E300). Στην έκδοση E400 θα συναντάμε έναν εξακύλινδρο turbo κινητήρα 3.0-λίτρων απόδοσης 333 ίππων, ενώ η έκδοση E450 AMG Sport θα παράγει 367 άλογα.

Η E63 AMG θα φορά τον twin-turbo V8 4.0-λίτρων. Η υβριδική E350e θα συνδυάζει έναν κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα, ενώ εξετάζεται και μια υβριδική πρόταση που θα συνδυάζει κινητήρα πετρελαίου και ηλεκτροκινητήρα. Οι κινητήρες θα συνδυάζονται με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, αλλά και με το νέο 9G-TRONIC 9άρι αυτόματο κιβώτιο, που θα στέλνουν την κίνηση είτε στους πίσω, είτε και στους τέσσερις τροχούς.

[See image gallery at www.autoblog.gr]



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video